Οι ONE επανασυνδέονται!

Οι ONE, το ελληνικό pop συγκρότημα που χαρακτήρισε την εποχή του, επανασυνδέονται και ετοιμάζουν μία σειρά από περιορισμένες εμφανίσεις στην Αθήνα.

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, ο Φίλιππος Κωνσταντίνος, ο Δημήτρης Κουτσαβλάκης, ο Αργύρης Ναστόπουλος και ο Πάνος Τσερπές ενώνουν τις δυνάμεις τους και ετοιμάζονται να κατακτήσουν ξανά τους θαυμαστές τους με την εκρηκτική ενέργεια που πάντα εκδήλωναν επί σκηνής.

Αναμφίβολα οι ONE, ένα προσωπικό δημιούργημα του καταξιωμένου Γιώργου Θεοφάνους, ήταν το συγκρότημα που έβαλε τα boy bands στο χάρτη της ελληνικής δισκογραφίας.

Επιτυχίες όπως τα τραγούδια «Πρώτη Μου Φορά», «Moro Mou», «Έχω Τόσα Να Σου Πω», «Πεθαίνω» και το «Gimme», με το οποίο εκπροσώπησαν την Κύπρο στη Eurovision του 2002 κερδίζοντας την 6η θέση, χαράχτηκαν σε πολλές καρδιές και έμειναν αξέχαστες.

Η πορεία των ONE ήταν σύντομη, διήρκεσε μόλις πέντε χρόνια, αλλά εκκωφαντική. Η επιτυχία τους αρκούσε για να διατηρήσει αναλλοίωτη την αίγλη τους τα τελευταία 15 έτη, όσος καιρός μεσολάβησε από την τελευταία κοινή εμφάνιση του γκρουπ.

«Το ανακοινώνουμε και επίσημα λοιπόν: Οι ONE επανέρχονται δυναμικά, στο υπέροχο Voodoo στο Γκάζι της Αθήνας, για λίγες και πολύ επιλεκτικές εμφανίσεις. Από 10/10 οι Πέμπτες μας θα αποκτήσουν άλλη αξία!», έγραψε στο Instagram ο Φίλιππος Κωνσταντίνος, κάνοντας γνωστή την επάνοδο του γκρουπ.

Η ίδια ανάρτηση περιείχε ένα στιγμιότυπο από τα παρασκήνια της φωτογράφησης της πεντάδας από τον Γιώργο Καλφαμανώλη για την αφίσα των επερχόμενων εμφανίσεων τους.