Οικονομόπουλος | Πρώτη επαφή με το video clip για το «Βάλ’ Το Τέρμα»

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα πρώτα πλάνα από το video clip για το ολοκαίνουργιο τραγούδι του Νίκου Οικονομόπουλου με τίτλο «Βάλ’ Το Τέρμα».

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης προχωρά ακάθεκτος με το απόλυτο καλοκαιρινό hit, ένα τραγούδι στο οποίο η μουσική είναι δημιουργία του Χρήστου Δάντη και της Natalia Dusso και τους στίχους υπογράφει ο Νίκος Σαρρής.

Ο Χρήστος Δάντης και ο Νίκος Σαρρής είναι οι δύο δημιουργοί που έχουν βάλει τη σφραγίδα τους στις τελευταίες μεγάλες επιτυχίες του Νίκου Οικονομόπουλου.

Μετά το «Δε Σ’ Αγαπάω», το «Παρακάλα Να Πεθάνω» και το «Για Παράδειγμα», η δοκιμασμένη συνεργασία συνεχίζεται με το «Βάλ’ Το Τέρμα».

Το νέο single του Νίκου Οικονομόπουλου πρόκειται να κυκλοφορήσει από τη Minos EMI / Universal σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής την Τετάρτη 12 Ιουνίου.

Την ίδια ημέρα θα δημοσιευθεί στο επίσημο κανάλι του αγαπημένου τραγουδιστή στο YouTube το video clip που δίνει εικόνα στο «Βάλ’ Το Τέρμα», σε σκηνοθεσία του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου.

Το τραγούδι κυκλοφορεί αμέσως μετά την ολοκλήρωση μιας απόλυτα επιτυχημένης σεζόν εμφανίσεων για τον Νίκο Οικονομόπουλο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Το προηγούμενο σαββατοκύριακο έπεσε η αυλαία του περιορισμένου κύκλου των εμφανίσεων του καλλιτέχνη στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

hit channel

https://www.facebook.com/MinosEmi/videos/428020934414868/