Νέο τραγούδι από τον Paul McCartney!Δείτε το video

Το θρυλικό «σκαθάρι» παίζει στο πιάνο το νέο του single «Queenie Eye» και ο Johnny Depp, η Kate Moss, η Meryl Streep, o Jude Law, o Sean Penn και ο Jeremy Irons χορεύουν στους ρυθμούς του-Δείτε το video!

Mόνο το γεγονός ότι ο Paul McCartney κυκλοφόρησε νέο τραγούδι είναι είδηση! Πόσο μάλλον, όταν στο νέο βίντεο κλιπ του νέου τραγουδιού «Queenie Eye», παρελαύνουν κάποιοι από τους διασημότερους ανθρώπους του πλανήτη, ανάμεσα τους ο Johnny Depp και η Kate Moss… Αυτή μάλιστα, είναι και πρώτη συνεργασία του πρώην ζευγαριού μετά τον χωρισμό τους , το 1997, αφού είναι γνωστό ότι -από τότε- απέφευγε συστηματικά ο ένας τον άλλο.

Στο νέο video clip του McCartney όμως, βλέπουμε το Johnny Depp να κάθεται μπροστά από το πιάνο και την Kate Moss να επιδίδεται σε έναν sexy χορό μπροστά του. Βέβαια δεν είναι ο Depp και η Moss οι μόνοι διάσημοι πρωταγωνιστές του video. Στο στούντιο ηχογράφησης και γύρω από το πιάνο του θρυλικού «σκαθαριού» εμφανίζονται  η Meryl Streep, ο Jude Law, ο Sean Penn, η Laura Bailey, ο Tracey Ullman, ο Jeremy Irons και ο Sir Peter Blake.


{youtube}5CfLUmVso30{/youtube}