Συλλήψεις σε Κορινθία,Λακωνία και Μεσσηνία

Συνελήφθη, χθες (20-8-2013) το μεσημέρι, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας, μία 34χρονη ημεδαπή, γιατί αποπειράθηκε να μπει στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Κορίνθου,

χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει. Επιπλέον, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η ανωτέρω την 18-8-2013 είχε εισέλθει στον ίδιο χώρο και είχε αφαιρέσει ένα κινητό τηλέφωνο. Επιπρόσθετα, στην κατοχή της βρέθηκε και κατασχέθηκε, μικροποσότητα κάνναβης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Συνελήφθησαν, σήμερα (20-8-2013) το μεσημέρι, στο 2ο χλμ της Εθνικής Οδού Σπάρτης – Γυθείου, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λακωνίας, τρεις  ημεδαποί, δύο άνδρες ηλικίας 27 και 23 ετών, καθώς και μία 23χρονη γιατί κατείχαν συνολικά, ποσότητα κάνναβης, βάρους -26- γραμμαρίων και ένα τσιγαριλίκι κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθησαν, χθες (20-8-2013) το απόγευμα, στην Ανάληψη Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας, δύο ημεδαποί ΡΟΜΑ, ηλικίας 20 και 28 ετών αντίστοιχα, γιατί κατείχαν ένα αυτοσχέδιο τσιγαριλίκι κάνναβης, το οποίο κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης.