Αποτελέσματα σκοπευτικών αγώνων Πήλινου Στόχου

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθησαν  το Σαββατοκύριακο 13 & 14 Ιουλίου από τον Όμιλό μας στο ανοικτό σκοπευτήριο στη Σελλασία Λακωνίας Πανελλήνιοι σκοπευτικοί αγώνες Κυπέλου  Ελλάδος Πήλινου στόχου Β΄ Γ΄ κατηγορίας (ΣΚΗΤ),

στους οποίους συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες από διάφορα σκοπευτικά Σωματεία της Χώρας.
Στην Α΄ Κατηγορία πρώτος αναδείχθηκε ο ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΑΚΟΣ Παναγιώτης του Σκοπευτικού Ομίλου Σπάρτης με δεύτερο  τον ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ Αντώνιο του Ομίλου Φίλων Κυνηγετικών Όπλων και τρίτο τον ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟ Θεόδωρο του Αθλητικού Σκοπευτικού Ομίλου Πύργου.
Στην Β΄ Κατηγορία  πρώτος αναδείχθηκε ο ΔΡΟΥΚΑΣ Κωνσταντίνος του Ομίλου Φίλων Κυνηγετικών Όπλων, με δεύτερο τον ΣΚΟΥΡΟ Γεώργιο του Σκοπευτικού Ομίλου Σπάρτης και τρίτο τον ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΟ Γεώργιο του Σκοπευτικού Αθλητικού Συλλόγου Πατρών.  
Στην Γ΄ Κατηγορία  πρώτος αναδείχθηκε ο ΖΗΓΟΥΡΑΣ Αριστείδης  του Σκοπευτικού Αθλητικού Συλλόγου Πατρών , με δεύτερο τον ΑΓΓΕΛΑΚΟ Θεόδωρο του Σκοπευτικού Ομίλου Σπάρτης.
Στην κατηγορία των Εφήβων πρώτος αναδείχτηκε ο ΤΣΟΠΕΛΑΣ Αθανάσιος του Αετού Αλεποχωρίου με δεύτερο τον ΣΩΤΗΡΑΚΟ Παναγιώτη και τρίτο τον ΚΕΡΑΣΙΩΤΗ Νικόλαο, αθλητές  του Σκοπευτικού Ομίλου Σπάρτης.  
Την Α1  Κατηγορία  τίμησε με την παρουσία του ο ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτριος του Σκοπευτικού Αθλητικού Συλλόγου Πατρών.
Την καραμπίνα CZ, model.712 YTILITY,cal.12 MAGNUM προσφορά από τον Λάκωνα έμπορο όπλων Πέτρο Καλκαντζάκο κέρδισε ο ΖΗΓΟΥΡΑΣ Αριστείδης, αθλητής του Σκοπευτικού Αθλητικού Συλλόγου Πατρών.  Μετά το πέρας των αγώνων έγιναν οι  απονομές στο χώρο  του σκοπευτηρίου.

{gallery}agoneskope{/gallery}