Γηροκομείο Σπάρτης: Ζητούνται προσφορές για εγκατάσταση κλιματιστικών

Ζητούνται προσφορές για την εγκατάσταση 16 κλιματιστικών και ενός αφυγραντήρα στο Γηροκομείο Σπάρτης «Οι Άγιοι Ανάργυροι». Η εγκατάσταση δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί με υλικά διαλογής.
Οι προσφορές να κατατεθούν στη Γραμματεία του Ιδρύματος έως την Τετάρτη 6/6/2018 και ώρα 2 μ.μ. σε κλειστό φάκελο όπου και θα ανοιχτούν παρουσία των ενδιαφερομένων.

Το Δ/κό Συμβούλιο, η Διεύθυνση, το Προσωπικό και οι Τρόφιμοι του Γηροκομείου Σπάρτης εκφράζουν τις ολόθερμες ευχαριστίες τους στη Φαρμακευτική Εταιρεία Rafarm ΑΕΒΕ που σε συνεργασία με την Άγονη Γραμμή Γόνιμη και κατόπιν συνεννόησης με την Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας κ. Αδαμ. Τζανετέα που τους παρέπεμψε στο Ίδρυμα, όσον αφορά το Πρόγραμμα «Μικροί και Μεγάλοι», προσέφεραν 16 κλιματιστικά και έναν αφυγραντήρα για την κάλυψη των αναγκών του Ιδρύματος.
Εξοπλισμός απαραίτητος για το Ίδρυμα, καθότι φιλοξενούνται ηλικιωμένοι ευαίσθητοι στις κλιματικές συνθήκες.
Η βοήθεια αυτή είναι πολύ σπουδαία για το Ίδρυμα αφού το απαλλάσσει από τη δαπάνη για την αγορά τους.
Ευγνωμονούμε και συγχαίρουμε τον Πρόεδρο της Φαρμακευτικής Εταιρείας Rafarm κ. Νικόλαο Ρασσιά, τον Πρόεδρο της Άγονης Γραμμής Γόνιμης κ. Στέφανο Νόλλα, καθώς και την Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας κ. Αδαμ. Τζανετέα οι οποίοι εκφράζουν ειλικρινά και έμπρακτα την αγάπη τους στους ανθρώπους της Τρίτης ηλικίας.
Ευχόμαστε να συνεχίσουν τις φιλάνθρωπες δραστηριότητές τους.

Το Δ/κό Συμβούλιο