Ευχαριστίες από την Οικογένεια του εκλιπόντος Γιώργου Μαλικώτση

Η απώλεια ενός δικού μας ανθρώπου είναι ένα γεγονός που λυπεί και σημαδεύει τον κάθε έναν, σε όλη του την ζωή. Έτσι λοιπόν και ο ξαφνικός θάνατος του συζύγου και πατέρα μας Γιώργου Μαλικώτση έριξε σε πένθος όλους μας.

Θα θέλαμε όμως να ευχαριστήσουμε όλο το κόσμο , συγγενείς , φίλους και γνωστούς που στάθηκαν δίπλα μας αυτές τις δύσκολες ώρες της απώλειας του αγαπητού μας συζύγου και πατέρα.

Είναι πολύ σημαντικό , μέσα στο πένθος να βλέπεις , να ακούς και να αισθάνεσαι όλο αυτό το κόσμο να λέει τα καλύτερα λόγια για τον άνθρωπό σου , που πλέον δεν θα είναι δίπλα σου να σε στηρίζει και να σε συμβουλεύει.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμαρχο Σπάρτης Βαγγέλη Βαλιώτη και τον Σταύρο Αργειτάκο που στην νεκρώσιμη ακολουθία αναφέρθησαν με τα καλύτερα λόγια στον δικό μας άνθρωπο Γιώργο Μαλικώτση και την προσφορά του στο Δήμο Σπάρτης και στο χωριό μας το Αφυσσού.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας Ντία Τζανετέα για την παρουσία της και την στήριξή της , αλλά και όλα τα ΜΜΕ που αναφέρθηκαν με τα καλύτερα λόγια για το έργο του ως Πρόεδρος της ΤΚ Αφυσσού.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο το Δημοτικό Συμβούλιο Σπάρτης για το ομόφωνο ψήφισμα συμπαράστασης στις δύσκολες ώρες που περνάμε.

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλο το κόσμο που στάθηκε και στέκεται δίπλα μας και μας δίνει την δύναμη να τον θυμόμαστε , για την αγάπη του , το χαμόγελό του και την προσφορά του σε όλους μας αλλά πολύ περισσότερο το τι έχει κάνει για εμάς … την σύζυγο και τα παιδιά του.

Η οικογένεια του εκλιπόντος
ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΑΛΙΚΩΤΣΗ