ΑΕ Σπάρτη: Επισήμως Σπαρτιάτης ο παιχταράς Εμίλιο Φουρτάδο! (video+Φωτο)

Είναι γεγονός!!! Ο Πορτογάλος επιθετικός Εμίλιο Φουρτάδο είναι και επισήμως παίκτης της ΑΕ Σπάρτης ΠΑΕ.Πρόκειται για μια μεταγραφή που σίγουρα αποτελεί ένα από τα μεγάλα μεταγραφικά ΜΠΑΜ του καλοκαιριού και που ο Δημήτρης Νικόλαρος κάνοντας σωστές και γρήγορες κινήσεις έκανε πραγματικότητα.

Ο Εμίλιο Φουρτάδο όπως σας είχαμε ενημερώσει ήρθε σήμερα στη Λακωνική πρωτεύουσα και πριν από λίγα λεπτά στα γραφεία της ΠΑΕ, έβαλε την υπογραφή στο νέο του συμβόλαιο με την ομάδα.

Ήταν ευδιάθετος και χαμογελαστός καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίασης και των διαδικασιών και μάλιστα δήλωσε ότι ανυπομονεί να ξεκινήσει το συντομότερο τις προπονήσεις με τη Μπάρτσα.

Πλούσιο βιογραφικό

Ο Εμίλιο Φουρτάδο την περυσινή χρονιά αγωνιζόταν στην Πολωνία και την Γκρούντζιαντζ. Στην Ελλάδα σας θυμίζουμε ήρθε το 2009 για λογαριασμό του Ιωνικού και στη συνέχεια έπαιξε σε ΠΑΣ Γιάννινα, Παναχαϊκή, ΑΕΚ, Παναιγιάλειο και Πανσερραϊκό. Στη Β’ Εθνική μετρά 120 συμμετοχές και 58 τέρματα.

Ο Φουρτάδο συνοδευόμενος από τον εκπρόσωπό του, Κώστα Χαραλαμπίδη, έκανε και την πρώτη του βόλτα στο γήπεδο της Σπάρτης.

Ο Εμίλιο Φουρτάδο έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις αποκλειστικά στον FLY, οι οποίες και μεταδόθηκαν Live από την επίσημη σελίδα στο facebook του FlynewsGR

https://www.facebook.com/flynews.gr/videos/1928192954060006/