ΑΕ Σπάρτη: Τίτλοι τέλους για τον Ηλία Αναστασάκο | Το ευχαριστήριο του αρχηγού!

Λένε πως η αξία ενός μεγάλου αθλητή φαίνεται και από τον τρόπο που αποχωρεί.

Όπως αξιοπρεπέστατα ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής όπως ο Λάκωνας Ηλίας Αναστασάκος ήρθε στην ΑΕ Σπάρτη, κάπως έτσι και ακόμα παραπάνω αποχωρεί…Τεράστια η προσφορά του Αρχηγού στην ομάδα σε όλα τα επίπεδα! Σίγουρα η απουσία του θα είναι αισθητή στην “Μπάρτσα”.

Διαβάστε την ανάρτηση του Ηλία Αναστασάκου στην προσωπική του σελίδα στο facebook:

“Μετά από 2,5 χρόνια παρουσίας μου στην Α.Ε. Σπάρτη θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που συνεργάστηκα. Όλοι μαζί καταφέραμε όχι μόνο να φέρουμε την ομάδα στην Football League αλλά και να πραγματοποιήσουμε μια εξαιρετική πορεία, κάτι το οποίο δεν το πίστευαν πολλοί. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους απλούς ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα μας από την τοπική κατηγορία έως την Football League. Δυστυχώς η χρονιά δεν είχε το τέλος που ήθελαν όλοι αλλά ο στόχος επιτεύχθηκε. Από την πλευρά την δική μου ότι έκανα το έκανα για αυτό το στόχο και μόνο για το καλό της Α.Ε. Σπάρτη. Θα ήθελα να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα και να πραγματοποιήσει τους στόχους της.”

Το ευχαριστήριο της ΑΕ Σπάρτης στον Ηλία Αναστάκο

Η ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ΠΑΕ ευχαριστεί τον Ηλία Αναστασακο για τα 2,5 χρόνια παρουσίας στου στην ομάδας μας . Ένας από τους μεγαλύτερους Λακωνες παίχτες που είχαμε την τιμή να τον δούμε με την φανέλα της πόλης του . Η βοήθειά του , καθοριστική για την πορεία της ΑΕ. Του ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία στη νέα πορεία του σαν προπονητής. .Και ίσως οι δρόμοι μας συναντηθούν ξανά.