Απόλυτα επιτυχημένη η Επιστημονική Διημερίδα «Περιφερειακή Πολιτική, Τουρισμός και Μ.Μ.Ε» (video&photos)

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία στη Σπάρτη, στην αίθουσα Λακώνων Ποιητών «Νικηφόρος Βρεττάκος και Γιάννης Ρίτσος» στο Διοικητήριο της Π.Ε. Λακωνίας, η διεπιστημονική διημερίδα με θέμα «Περιφερειακή Πολιτική, Τουρισμός και Μ.Μ.Ε».

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: FLY 89,7 & flynews.gr – Λακωνικός Τύπος – IONIAN TV

Οι τοποθετήσεις, οι εισηγήσεις και οι παρεμβάσεις που έγιναν κατά τη διάρκεια της Διημερίδας ήταν υψηλού επιπέδου και έθεσαν τα θέματα τουρισμού, πολιτισμού και ανάπτυξης σε ποιοτικές κατευθύνσεις.

Η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κα Αδαμαντία Τζανετέα ευχαρίστησε την οργανωτική επιτροπή δηλώνοντας ότι τα πορίσματα της Διημερίδας θα αποτελέσουν πολύτιμο υλικό και βάσεις για την Περιφερειακή Πολιτική σε θέματα τουρισμού, πολιτισμού και ανάπτυξης.

Η Διημερίδα διοργανώθηκε από το Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου [Περιφερειακή Ενότητα/ Λακωνίας], την Ε.Σ.Ε.Τ, την Εταιρεία Επιστημόνων Επικοινωνίας και Δημοσιογράφων, Τ.Α.Δ. Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής είναι η κα Τέσσα Δουλκέρη, καθηγήτρια Επικοινωνίας.

Η Ένωση Συντακτών Επαρχιακού Τύπου(Ε.Σ.Ε.Τ) την οποία εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Γιώργος Κουκουλιάτας μαζί με αξιόλογους δημοσιογράφους από άλλα μέρη της Ελλάδας αλλά και από τη Λακωνία τα μέλη της Ένωσης Τάκης & Γιάννης Καρβουνιάρης, έδωσε με εύστοχες παρεμβάσεις, το δικό της στίγμα αλλά και μήνυμα στη Διημερίδα.

Ο όμιλος FLY με τα δύο μέσα που διαθέτει, το ραδιοφωνικό σταθμό FLY 89,7 και το Ενημερωτικό portal της Πελοποννήσου flynews.gr κάλυψε με εικόνα και ήχο την εκδήλωση και επικοινώνησε με το καλύτερο τρόπο το “σύνθημα” της εξωστρέφειας που πρέπει να επικρατήσει για ένα πιο φωτεινό μέλλον!

Δείτε video