Επί τάπητος η ασφάλεια πολιτών και επιχειρήσεων στη Λακωνία

Συνάντηση του Προέδρου του Επιμελητηρίου κ. Ιωάννη Παναρίτη με τον Αστυνομικό Διευθυντή Λακωνίας κ. Κωνσταντίνο Σταματόπουλο.

Πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη 10 Ιουλίου 2025 στα γραφεία του Επιμελητηρίου στο Γύθειο συνάντηση του Προέδρου του Επιμελητηρίου κ. Ιωάννη Παναρίτη με τον Αστυνομικό Διευθυντή Λακωνίας κ. Κωνσταντίνο Σταματόπουλο.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν από το Επιμελητήριο ο κ. Ηλίας Αθανασιάδης, Α΄ Αντιπρόεδρος κι ο κ. Κυριάκος Αλεξανδρόπουλος, Β΄ Αντιπρόεδρος.

Τον κ. Σταματόπουλο πλαισίωναν ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λακωνίας κ. Αγγελής Κουτσομιχάλης, ο Πρόεδρος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Λακωνίας κ. Παναγιώτης Λιάσκος και ο Αστυνόμος Β κ. Νικόλαος Κουτσοβασίλης.

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σε κλίμα συνεργασίας. Συζητήθηκαν θέματα ασφάλειας των πολιτών και επιχειρήσεων στη Λακωνία, η οποία ενώ βρίσκεται σε καλό επίπεδο επιδέχεται βελτίωση με την επίλυση προβλημάτων του κλάδου και ικανοποίηση αναγκών στελέχωσης. Επίσης, συζητήθηκαν θέματα κοινής αντιμετώπισης, όπως η πληροφόρηση των πολιτών και των επιχειρήσεων για ηλεκτρονικές και άλλες απάτες και συμφωνήθηκε να οργανωθούν από κοινού ημερίδες ενημέρωσης στο άμεσο μέλλον.