Ζελέ με χυμούς και φρούτα

Με την υπογραφή της Μαίρης Παναγάκου

Υλικά
5 κ σ ζελατίνη
1 1/2 φλ τσ χυμό πορτοκαλιού
1 1/2 φλ τσ χυμό φράουλας
1 1/2 φλ τσ χυμό ανανά
1 φλ τσ φράουλες
1 φλ τσ ανανά κομμένο σε κομματάκια
1 φλ τσ κεράσια χωρίς κουκούτσι

Τρόπος παρασκευής
Διαλύετε τη ζελατίνη σε 15 κ σ νερό σε μπεν μαρί και την αφήνετε να λιώσει καλά, μέχρι να γίνει διαφανής. Την μοιράζετε στους χυμούς.
2.    Βάζετε πρώτα το χυμό της φράουλας σε μια φόρμα και λίγα από τα φρούτα και τα αφήνετε στο ψυγείο για 2 ώρες να παγώσουν. Το ίδιο κάνετε και με τους άλλους 2 χυμούς και φρούτα.
3.    Ξεφορμάρετε το ζελέ βουτώντας τη βάση της φόρμας για ελάχιστα δευτερόλεπτα σε βραστό νερό.