Μπουτάκια κοτόπουλου από την Μαίρη Παναγάκου

Μία ακόμη απολαυστική συνταγή

Υλικά για 6-8 μερίδες
8 μπουτάκια  (κοπανάκια0
3 ασπράδια αυγών
3 κ σ ελαιόλαδο
2 κ σ ντοματοχυμό
1 1/2 φλ τσ κορν φλέϊκς

Τρόπος παρασκευής
1. Σε μπολ χτυπάτε με πηρούνι τα ασπράδια των αυγών με τον ντοματοχυμό και το λάδι.
2. Αλατίζετε τα μπουτάκια, τα βουτάτε στο μείγμα και μετά τα περνάτε ένα ένα στο μείγμα με τα κορν φλέϊκς.
3. Στρώνετε αντικολλητικό χαρτί σε ταψί, τα τοποθετείτε επάνω και τα ψήνετε για 1/2 ώρα σε αερόθερμο φούρνο στους 160ο.