ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Παρουσίαση του Citroen DS3 Rally2 WRC3 (video)

Team Roustemis DS3 Rally2 WRC3 VideoClip

Το Σάββατο 21 Αυγούστου στην πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου της Κορίνθου έγινε η Παρουσίαση του Citroen DS3 Rally2 WRC3 της Roustemis Motorsport Team.

Έπειτα από οκτώ χρόνια, η καρδιά του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ θα χτυπήσει και πάλι στην Ελλάδα (9 – 12 Σεπτεμβρίου 2021), στον αγώνα που αποτελεί συνώνυμο της προσπάθειας για ανθρώπους και της αντοχής για μηχανές. Το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, ένατος γύρος του WRC για το 2021 συγκεντρώνει 55 συμμετοχές από 24 χώρες, εκ των οποίων 16 είναι από την Ελλάδα, με τη σχετική λίστα να διακρίνεται για την ποιότητα των πληρωμάτων. Οι τρεις εργοστασιακές ομάδες των Toyota, Hyundai και M-Sport Ford αναμένονται πάνοπλες στη χώρα μας, τη στιγμή που και στις κατηγορίες WRC2 και WRC3 συναντάμε όλους τους διεκδικητές των σχετικών τίτλων. Παράλληλα, κορυφαία ελληνικά πληρώματα θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους τόσο απέναντι στο διεθνή ανταγωνισμό, όσο και μεταξύ τους.

Oι “Παναγιώτης Ρουστέμης”-Κώστας Νικολόπουλος, οδηγούν το DS “τρουά” Rally2 όπως του ταιριάζει και έχει να κάνει με την ταχύτητα του νεαρού οδηγού και τον ενθουσιασμό του συνοδηγού. Επιδεικνύουν και ωριμότητα που πρέπει να μεταφραστεί σε υπομονή με αυτό το Seajet με τροχούς. Συμμετοχή με τη φρεσκάδα της προοπτικής για το πλήρωμα, αλλά και ως “μηχανή” υπενθύμισης. Για όσους έχουν λησμονήσει το ρόλο του κολοσσού της Ελληνικής Ακτοπλοΐας στο Seajet Akropolis Rally του ERC.

Team Roustemis DS3 Rally2 WRC3 VideoClip

Πηγή: 4TROXOi
Link: https://www.4troxoi.gr/agones/wrc/eko…