Μπαράζ συλλήψεων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας, μία 26χρονη ημεδαπή,

γιατί κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου.

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων(Ο.Ε.Π.Τ.Α) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 34 και 20 ετών αντίστοιχα, γιατί κατείχαν από κοινού ένα φιαλίδιο που περιείχε μεθαδόνη, συνολικού βάρους -43- γραμμαρίων, το οποίο κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου.

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, ένας 31χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρους του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Ναυπλίου, για διακεκριμένες κλοπές.  
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, μία περίπτωση κλοπής σε οικία, η οποία έγινε την 1.10.2013 στο Λουτράκι Κορινθίας. Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ανήλικου ημεδαπού ΡΟΜΑ, για κλοπή.  
 
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Ζευγολατιό Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου, ένας 53χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε έναν σουγιά, ο οποίος κατασχέθηκε. Επιπλέον, ο 53χρονος οδηγούσε όχημα στερούμενος αδείας ικανότητας οδηγήσεως, ενώ κατά την σύλληψή του αντιστάθηκε στους αστυνομικούς.