Το μυστικό της ανάπτυξης της Μεσσηνίας έχει ένα όνομα – Βασίλης Κωνσταντακόπουλος!

Στην πρωινή ζώνη του FLY μίλησε ο δήμαρχος Καλαμάτας, κύριος Παναγιώτης Νίκας, ο οποίος καταπιάστηκε με την τουριστική άνοδο της μεσσηνιακής πρωτεύουσας αλλά και το ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων.

Αρχικά, ο κύριος Νίκας τόνισε τη σημασία του αεροδρομίου της Καλαμάτας για τους γύρω νομούς και δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει το ρόλο που θα διαδραματίσει για τη Λακωνία ο δρόμος Λεύκτρο – Σπάρτη, ο οποίος θα ολοκληρωθεί το 2014. Ο κύριος Νίκας αποκάλυψε ότι υπάρχει σχεδιασμός αποκρατικοποίησης του αεροδρομίου Καλαμάτας, το οποίο χρειάζεται επενδύσεις 40 εκατομμυρίων ευρώ και ενίσχυση σε επίπεδο προσωπικού, ώστε να λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο. Μάλιστα, ο δήμαρχος Καλαμάτας, σε σχετική ερώτηση για το λόγο της τουριστικής ανάπτυξης της Μεσσηνίας, απάντησε ότι το μυστικό είναι ένα και φέρει το όνομα καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος, ο οποίος με την επένδυση του Costa Navarino έβαλε τη Μεσσηνία στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη!

Ακούστε εδώ το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξης:

{youtube}A86kPYyIlho{/youtube}

Ο δήμαρχος Καλαμάτας δεν παρέλειψε να καταπιαστεί και με το ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων της Πελοποννήσου, για το οποίο, όπως τόνισε, οι δήμαρχοι δεν γνωρίζουν το παραμικρό. Συγχρόνως, αναφορικά με το διαγωνισμό για τα απορρίμματα, ο κύριος Νίκας σχολίασε ότι μόνο όσοι τον διαχειρίστηκαν γνωρίζουν αν τελικά κινδυνεύει. Τέλος, χαρακτήρισε εξωφρενικά και παράλογα τα πρόστιμα που επιβάλλει η Περιφέρεια Πελοποννήσου στους δήμους

{youtube}zyXQ343h4E0{/youtube}