Συλλήψεις, εξιχνιάσεις και έρευνες στην Πελοπόννησο

Συνελήφθη, σήμερα το πρωί, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, μία 35χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Αλβανίας, γιατί προσκόμισε σε Υπηρεσία έγγραφο

(Βεβαίωση Κατάθεσης Αίτησης Άδειας Διαμονής), το οποίο όπως προέκυψε είχε κλαπεί. Το ανωτέρω έγγραφο κατασχέθηκε.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τριών αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεγαλόπολης Αρκαδίας, αφού μπήκαν σε οικία 78χρονου ημεδαπού, τον ακινητοποίησαν με τη χρήση σωματικής βίας και αφαίρεσαν χρήματα, προσωπικά αντικείμενα και ένα κινητό τηλέφωνο, ενώ στην συνέχεια τράπηκαν σε φυγή και αναζητούνται. Ο 78χρονος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης.

Τέλος, εξιχνιάστηκε, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Μελιγαλά, μία υπόθεση κλοπής, σε βάρος ηλικιωμένου ημεδαπού, η οποία είχε γίνει την 10.08.2013 το βράδυ, στο Σολάκι Μεσσηνίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών ΡΟΜΑ, ηλικίας 17 και 18 ετών, για κλοπή. Η δικογραφία που σχηματίστηκε, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.