Τα Χριστούγεννα «ανάβουν» στη Βαμβακού το Σάββατο 07/12

Xριστουγεννιάτικα λαμπάκια και πολύχρωμα στολίδια, πεντανόστιμα γλυκά και λιχουδιές, κλασικές χριστουγεννιάτικες μελωδίες και μουσικές, παραμύθια και διηγήματα, συνθέτουν ένα μοναδικό εορταστικό απόγευμα στη Βαμβακού.

Ελάτε να ζήσετε από κοντά τη μαγεία των εορτών στη στολισμένη πλατεία της Βαμβακούς, συμμετέχοντας σε μία σειρά από χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που συνδυάζουν την ψυχαγωγία, την εκπαίδευση και τον πολιτισμό.

Το πρόγραμμα ξεκινάει με μία δραστηριότητα δημιουργικής απασχόλησης για τα παιδιά με παραμύθια και χριστουγεννιάτικα διηγήματα, ενώ στις 17:00 αναμένεται να φωταγωγηθούν ο διάκοσμος και το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, υπό τις μελωδίες και τις μουσικές της χορωδίας του Εθνικού Ωδείου Σπάρτης, δίνοντας μία γιορτινή όψη στο χωριό.

Μην ξεχνάτε, τo V.Lab (Vamvakou Technology Lab fully powered by Stavros Niarchos Foundation), στα γιορτινά ντυμένο, περιμένει τους μαθητές του για ένα ακόμα ταξίδι στη 3D σχεδίαση & εκτύπωση.

? Είσοδος ελεύθερη για όλους!

Το Βουρέικο θα φροντίσει για τη ζεστή σοκολάτα και τα εορταστικά γλυκίσματα, ενώ το βράδυ οι επισκέπτες γίνονται μία παρέα και απολαμβάνουν τις γαστρονομικές προτάσεις του εστιατορίου.

Όλο το πρόγραμμα των Χριστουγέννων εντάσσεται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Αναβίωσης της Βαμβακούς, που υλοποιείται με την ηθική και οικονομική υποστήριξη του Stavros Niarchos Foundation.