8 Μαϊου: Αθλητικές Ειδήσεις Περιφέρειας Πελοποννήσου

*Τη Μεσσήνη αντιμετωπίζει εκτός έδρας αύριο Σάββατο ο Λακωνικός. Η ΑΕΣ ταξιδεύει στην Πύλο, ο Σπαρτιατικός υποδέχεται τους δρομείς και ο Λάκωνας αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό Καλαμάτας.

*Νίκη με άρωμα πλέι όφ για Κόροιβο – 76-83 μέσα στην Κηφισιά

*Μπορεί η Παναχαϊκη να έρθει τρίτη ή τέταρτη αφού οι πρώτες 2 θέσεις έχουν κλείσει στην ΑΕΚ και τον Ηρακλή, δήλωσε χθες ο Αλέξης Κούγιας

*Οι διαιτητές των αγώνων μπαράζ
Κυπαρισσία – Α.Ε. Σπάρτης
Γήπεδο Κυπαρισσίας, 5 μ.μ.
Διαιτητής: Βάτσιος, Βοηθοί: Δημόπουλος, Ντζουροπάνος (Δυτικής Αττικής)
Παρατηρητής ο Ρουμπάνης (Ηλείας)

Πανθυρεατικός – ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου
Γήπεδο Αστρους, 5 μ.μ.
Διαιτητής: Σταθόπουλος, Βοηθοί: Πρέντζας, Κρετσίμος (Δυτικής Αττικής)
Παρατηρητής ο Ντούλης (Κορινθίας)

*Εισιτήρια για τον αγώνα της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ την 34η αγωνιστική ημέρα του Πρωταθλήματος Super League 2014-2015 με την ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ, θα διατίθενται κατά τις ώρες καταστημάτων από την Πέμπτη 7 Μαΐου έως το Σάββατο 9 Μαΐου στο Star Store (Εθνικής Αντιστάσεως 67) και στα εκδοτήρια του γηπέδου «ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ» την Κυριακή 10 Μαΐου, ημέρα του αγώνα, από τις 2:00 μ.μ. έως την έναρξή του στις 7:00μ.μ.

*Με πολύ λιτό τρόπο ανακοινώνεται η συγχώνευση της ΠΑΕ Παναχαϊκή και της Κορίνθου. Για την Παναχαϊκη έχω αναλάβει χρέη 3 εκατ. ευρώ και πλήρωσα και 1 εκατ. για μια ομάδα που με διαβεβαίωναν ότι θα ερχόταν 10000 κόσμος και πλήρωνα 65000 το χρόνο, ανέφερε σε δηλώσεις του ο Αλέξης Κούγιας.

*Ο Α.Ο. Κάστρο Μονεμβασίας ανακοινώνει τον προπονητή Μπαμπανιώτη Κώστα.

*Η ομάδα μπάσκετ “Λακωνικός” συγχαίρει ολόθερμα το ανδρικό τμήμα του Αρκαδικού, για τη σπουδαία επιτυχία της ανόδου στην Α1 Κατηγορία! Ευχόμαστε με ειλικρίνεια το βήμα αυτό να αποτελέσει το εφαλτήριο μίας αξιόλογης πορείας στα μεγάλα σαλόνια του μπάσκετ! Συγχαρητήρια στους παίκτες, το προπονητικό team, τη Διοίκηση και σε όλους όσοι εργάστηκαν γι’ αυτό το επίτευγμα που προάγει στους αθλητικούς – και όχι μόνο – χώρους το νομό Αρκαδίας και συνολικά την Πελοπόννησο.

*Άνεμος… αισιοδοξίας πνέει στον Πανηλειακό μετά τη χθεσινοβραδινή Γενική Συνέλευση, κατά τα την οποία οι Βαγγέλης Έξαρχος και Γιώργος Ρήγας ήταν οι πρώτοι που δήλωσαν ότι θα μετάσχουν στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο και θα στηρίξουν οικονομικά τη νέα προσπάθεια.