7/9/2015: Το Δελτίο Πελοποννησιακών Ειδήσεων του FLY 89.7!

Συντονιστείτε καθημερινά στις 13.00 στον FLY 89.7! Δελτίο Πελοποννησιακών Ειδήσεων με το Χάρη Βασιλάκο! Το δελτίο είναι μία προσφορά του Ασφαλιστικού Γραφείου Καρβουνιάρη στην οδό Λυκούργο 127, έναντι του δικαστικού Μεγάρου!

Το Δελτίο Πελοποννησιακών Ειδήσεων για τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου

Μεσσηνία
*Χθες, πρώτες πρωινές ώρες, στο 7ο χλμ της επαρχιακής οδού Πύλου-Γαργαλιάνων, μοτοσικλέτα που οδηγούσε 52χρονος, συγκρούστηκε με Ι.Χ. επιβατηγό όχημα που οδηγούσε 26χρονη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 52χρονου.
*Δεκαοχτώ φαίνεται ότι θα είναι τελικά τα κόμματα, που θα διεκδικήσουν την ψήφο των εκλογέων στη Μεσσηνία.
*Σύγκρουση δύο οχημάτων σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στο ρεύμα εξόδου της Νέας Εισόδου Καλαμάτας, δίχως να υπάρξει τραυματισμός.
*Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 59χρονος που συνελήφθη στο Ριζοχώρι Τριφυλίας για καλλιέργεια 70 χασισόδεντρων.

Αρκαδία
*Συνελήφθη, στην Τρίπολη ένας 25χρονος, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Τρίπολης, για κλοπή.
*Το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων θα συζητηθεί στο Περιφερειακό Συμβούλιο.
*Μετωπική σύγκρουση ανάμεσα σε δύο αυτοκίνητα σημειώθηκε τα ξημερώματα στην έξοδο του Παραλίου Αστρους προς τα Κάτω Βέρβενα, δίχως ευτυχώς να προκύψει τραυματισμός.
*Ροδάκινα θα μοιράσει η Κοινωνική Σύμπραξη Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας στους κατόχους κάρτας Ανρθωπιστικής Κρίσης.

Αργολίδα
*Στο Άργος βρέθηκε χθες Κυριακή, η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά!
*Πάνω από 112 κιλά (!) λαθραίου καπνού εντοπίστηκαν στην Αργολίδα – 3 συλλήψεις!
Περιοδεία στην Αργολίδα πρόκειται να πραγματοποιήσει σήμερα, ο Βουλευτής Αχαΐας και Γραμματέας της ΚΟ των ΑΝΕΛ Νίκος Νικολόπουλος.
*Είδη ένδυσης μοίρασε η Αργολική Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στους άπορους κρατούμενους των φυλακών Ναυπλίου

Κορινθία
*Το MARE WEST, το νέο υπερσύγχρονο εμπορικό πάρκο διεθνών προδιαγραφών στην περιοχή της Κορίνθου ανοίγει τις πόρτες του την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015.

*Συνελήφθησαν στο Ξυλόκαστρο 3 γυναίκες, γιατί λίγο νωρίτερα, διέρρηξαν οικία, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσουν κάτι, καθώς έγιναν αντιληπτές.
*Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Κόρινθο μία 31χρονη ημεδαπή, γιατί όπως προέκυψε, προχθές το μεσημέρι, στην Κόρινθο Κορινθίας, αφαίρεσε τέσσερις φιάλες ποτών, από κατάστημα-υπεραγορά.

Αχαϊα
*Αίγιο: Ληστεία σε βάρος 54χρονης μέσα στο σπίτι της – Ο δράστης προσπάθησε να τη βιάσει!
*Μεγάλη ταλαιπωρία περιμένει τους κατοίκους της Πάτρας, μιας και η πόλη θα μείνω χωρίς νερό για πολλές ώρες!
*Ο Λαπαβίτσας είναι ο πρώτος στο ψηφοδέλτιο της Λαίκής Ενότητας στην Αχαϊα.
*Είδη πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες στη Μυτιλήνη συγκεντρώνει και η Πάτρα, με πρωτοβουλία της Κίνησης Απελάστε το Ρατσισμό

Ηλεία
*Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ένας 78χρονος, την Κυριακή, στην παραλία του Σπιαντζά, στον Πύργο της Ηλείας. Ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου. Εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
*Πύργος: Πνίγεται ξανά η πόλη από τα σκουπίδια – Ένα χρόνο δεν έχει καθαριστεί ο δήμος στο συνολό του
*Ένας οδηγός μοτοσικλέτας τραυματίστηκε σε τροχαίο που συνέβη χθες το μεσημέρι στην Ε.Ο. Πύργου – Κυπαρισσίας στο ύψος του Καλλικώμου.
*Σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας νοσηλεύεται ένας 78χρονος από το Σταφιδόκαμπο, ύστερα από ανατροπή του τρακτέρ με το οποίο εκτελούσε αγροτικές εργασίες.

Αθλητικά
Σε ειδική εκδήλωση παρουσιάστηκε η νέα Παναχαϊκή.

Άρχισαν οι εγγραφές στην Σχολή Ιστιοπλοΐας του Ν.Ο. Πατρών

Ισόπαλο χωρίς σκορ ολοκληρώθηκε το φιλικό που έδωσε ο Αστέρας Τρίπολης με τον Ολυμπιακό στις προπονητικές εγκαταστάσεις στο Ρέντη.

1 – 1 έληξε το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στον Παναρκαδικό και τη Σπάρτη.

Ξεκινάει σήμερα η προετοιμασία του ανδρικού τμήματος του Λακωνικού με αξιολογήσεις του μυοσκελετικού συστήματος των παικτών.

Με 4 – 0 κέρδισε η Καλαμάτα το Διαβολίτσι.

Στα προημιτελικά του κυπέλλου Μεσσηνίας πέρασε η Κυπαρισσία επικρατώντας του Παμίσου με 2 – 0.

Καιρός
Στην Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με παροδικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός για τους αγρότες.
Σχεδόν αίθριος με νεφώσεις ο καιρός σήμερα στις αγροτικές περιοχές. Από 18 έως 34 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία σε Αμαλιάδα, Νεμέα, Κυπαρισσία και Σκάλα.