Κανελλοπούλου προς Βαλιώτη: Η πρωτοβουλία του ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ δεν οφείλεται σε άγνοια αλλά σε ανησυχία

Με νέα επιστολή προς τον Δήμαρχο Σπάρτης σχετικά με το ΞΕΝΙΑ, το ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΣΠΑΡΤΗΣ επανέρχεται εκφράζοντας την ευχαρίστησή του για την αμεσότητα της ανταπόκρισης του Δημάρχου κ. Βαλιώτη, για την διαβεβαίωσή του ότι όλα προχωρούν προς την κατεύθυνση της ολοκλήρωσης της διαδικασίας για την δημοπράτηση του έργου και επισημαίνει ότι η πρωτοβουλία του ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ δεν οφείλεται σε άγνοια , αλλά σε ανησυχία, διότι το έργο έχει χρηματοδοτηθεί από τον Μάιο του 2017 και σήμερα, μετά από οχτώ μήνες, δεν έχει δημοπρατηθεί ακόμα. Η επιστολή του ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ έχει ως εξής :

“Αξιότιμε κ. Δήμαρχε,
με μεγάλη χαρά και ανακούφιση διαβάσαμε την απάντησή σας σχετικά με το ΞΕΝΙΑ Σπάρτης, η οποία ήταν και επί της ουσίας και άμεση. Ευχόμαστε γρήγορα να μπορέσετε να “ωριμάσετε” και να δημοπρατήσετε το έργο, μιας και αποτελεί προτεραιότητα για όλους.
Η πρωτοβουλία μας οφείλεται στην ανησυχία μας, διότι, παρά την χρηματοδότηση του έργου από τον Μάιο του 2017, δεν υπήρξε καμία κίνηση μέχρι σήμερα για την δημοπράτηση του έργου. Όπως και εσείς αποδέχεσθε , και ευχαριστούμε για τον θετικό σας λόγο, ενασχολούμενοι με συνέπεια με τα κοινά και ιδιαίτερα με τα ζητήματα της πόλης μας, δεν έχουμε άγνοια του γεγονότος της χρηματοδότησης του έργου, έχουμε άγνοια την συνέχειας! Εκεί εστιάζεται και η ανησυχία μας και η πρωτοβουλία μας να αναθερμάνουμε την δημόσια συζήτηση για το θέμα, προβάλλοντας και τις εναλλακτικές διεξόδους.
Μετά τις έγγραφες διαβεβαιώσεις σας, δεν έχουμε πλέον καμία ανησυχία για την πορεία των πραγμάτων.
Σας ευχαριστούμε θερμά.
Με ιδιαίτερη τιμή
για το ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΣΠΑΡΤΗΣ
Η Πρόεδρος
Αναστασία Κανελλοπούλου”

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ