Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το 4ο Sparta All Star Game

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το 4ο Sparta All Star Game 2015 το οποίο έλαβε χώρα στο κλειστό γυμναστήριο του Δήμου Σπαρτιατών. Η πρωτοβουλία του συλλόγου φοιτητών του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού

του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου αγκαλιάστηκε από την τοπική κοινωνία , με τους φίλαθλους της πόλης να γεμίζουν ασφυκτικά τις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου. Οι φοιτητές του Τμήματος απέδειξαν για ακόμη μια φορά ότι είναι ικανοί να διοργανώνουν με αρτιότητα σημαντικές εκδηλώσεις , εφαρμόζοντας στην πράξη τη θεωρητική γνώση που αποκτούν με τις σπουδές τους στο Πανεπιστήμιο.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Καθηγητής και υπεύθυνος της εκδήλωσης κ. Παναγιώτης Αλεξόπουλος, ο Πρόεδρος των φοιτητών Μούτος Νικόλαος και ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Λακωνίας και εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη κ.Παναγιώτης Καρράς  ενώ στο ημίχρονο έγιναν βραβεύσεις και διαγωνισμός τριπόντων τον οποίο κατέκτησε ο Χάρης Κοντός.

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι της διοργάνωσης η All Star ομάδα του Τ.Ο.Δ.Α. επικράτησε με 91-86 της All Star ομάδας των επίλεκτων της Σπάρτης μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα. Τον τίτλο του MVP του αγώνα κατέκτησε δικαιωματικά ο Σωτήρης Μαράντος χάρης της αποτελεσματικότητας των προσπαθειών του σε κρίσιμα σημεία από την ομάδα των νικητών.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως  
τον Δήμο Σπάρτης
τον Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Σπάρτης
Τους Χορηγούς μας
Την σχολή Zumba της Δήμητρας Σταμούλη
 Όλους τους εθελοντές που εργαστήκαν για να στεφθεί με επιτυχία η διοργάνωση
    

Ο υπεύθυνος καθηγητής της Διοργάνωσης
Παναγιώτης Αλεξόπουλος
Επίκουρος Καθηγητής , Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου