4 Μαϊου: Αθλητικές Ειδήσεις Περιφέρειας Πελοποννήσου

Με 1 – 0 ηττήθηκε η Σπάρτη σε φιλικό παιχνίδι κόντρα στον ΑΟ Ζευγολατιού. Ο Αργύρης Κατσίχτης ξεκίνησε σε μεγάλο βαθμό τη βασική του ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Ο Αρκαδικός μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα βρίσκεται στην Α1 κατηγορία μπάσκετ. Το ασφυκτικά γεμάτο ΔΑΚ Τρίπολης έσπρωξε την ομάδα του Αρκαδικού στην μεγάλη νίκη με 85-70 με τα τελευταία λεπτά να δημιουργούν ντελίριο ενθουσιασμού.

Ο Αστέρας είναι η ομάδα που στο τέλος πια της φετινής αγωνιστικής περιόδου θα έχει δώσει τα περισσότερα επίσημα παιχνίδια από οποιαδήποτε άλλη της Super League. Με συνολικά 57 αγώνες σε τρεις διοργανώσεις φέτος δεν σπάει απλώς το δικό του ρεκόρ (49 αγώνες την περίοδο 2012-2013 όταν έφτασε στον τελικό), αλλά ανταγωνίζεται και ξεπερνά τις κορυφαίες ομάδες των πιο προηγμένων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι αγώνες ορεινού τρεξίματος 14 και 22 χιλιομέτρων, “Παναχαϊκό Trail Race”,που θα πραγματοποιούνται στο Παναχαϊκό όρος.

Ξεκούραστο τρίποντο στα χαρτιά πήρε χθες η “Μαύρη Θύελλα” στην Γ’ εθνική, αφού, βάσει προγράμματος, έπαιζε με τον Μανδραϊκό που αποχώρησε πριν μερικές εβδομάδες από το πρωτάθλημα.

Με 63 – 77 ηττήθηκε ο Λακωνικός από την Καλαμάτα 80.