31 χρόνια Fly! Η πορεία συνεχίζεται …

14 Οκτωβρίου 1991 … 14 Οκτωβρίου 2022 …

14 Οκτωβρίου 1991 … 14 Οκτωβρίου 2022 …

31 χρόνια λειτουργίας συμπληρώνει σήμερα ο Fly και συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του με νέους όρους και διαρκή εξέλιξη!

Έχοντας διανύσει ήδη 3 δεκαετίες, ο FLY διαθέτοντας πλέον δύο μέσα ενημέρωσης, τον fly 89.7 και την ενημερωτική ιστοσελίδα της Πελοποννήσου flynews.gr, αποδεδειγμένα είναι η πλέον αξιόπιστη φωνή – εικόνα – έκφραση της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Η πολυετής εμπειρία των ανθρώπων του FLY και η μαχητικότητα, συνδυασμένες πάντοτε με την ποιότητα, τη συνέπεια την πρωτοπορία και το ήθος, καθιστούν τα δύο μέσα ενημέρωσης του fly εργαλεία επιτυχίας και προοπτικής για κάθε επαγγελματία!

Από την ημέρα που ο FLY εξέπεμψε στα ερτζιανά, ο νομός Λακωνίας και η Πελοπόννησος απέκτησαν τη δική τους φωνή, τη δική τους ενημέρωση, τη δικής του μουσική συντροφιά! Μάλιστα, ο χρόνος ήρθε να εκπληρώσει τις προσδοκίες της οικογένειας Καρβουνιάρη και να χαρίσει στο σταθμό την κορυφή της προτίμησης των ακροατών!

Οι επίπονες προσπάθειες των ανθρώπων του σταθμού για έγκυρη, έγκαιρη και αντικειμενική ενημέρωση αποτελούν δεδομένη πραγματικότητα. Η εκπομπή «Λακωνία Χωρίς Σύνορα» με το Λεωνίδα Καρβουνιάρη, η οποία έγραψε τη δική της ιστορία, αλλά και συνολικά η πρωινή ζώνη του fly έγιναν συνώνυμο της επιτυχίας, μιας και από τον πρώτο χρόνο καθιερώθηκαν στην πρώτη θέση τόσο της ακροαματικότητας όσο και της καρδιάς των ακροατών. Καθημερινά, η δημοσιογραφική ομάδα του FLY δίνει αγώνα για ενημέρωση και άμεση επίλυση των προβλημάτων του πολίτη. Φυσικά, το menu -εκτός από τις ενημερωτικές ζώνες- περιλαμβάνει μουσικές από όλο τον κόσμο, αθλητικές εκπομπές, κοινωνικά θέματα και προοδευτικά προγράμματα, τα οποία ξεπέρασαν πλέον τα σύνορα της Λακωνίας.

Ευχαριστούμε όλους όσοι συμμετέχουν στο όραμά μας!

Χρόνια πολλά!

Η πορεία συνεχίζεται …

Ακούστε Live παντού και πάντα τον FLY 89,7 ΕΔΩ