3 θάνατοι από πνιγμό στην Πελοπόννησο

Ανακοινώσεις από το Λιμενικό

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας, 74χρονος. Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Θριάσειο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Αγίων Θεοδώρων του Λιμεναρχείου Κορίνθου, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Επίσης, χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, 71χρονος ημεδαπός, στην παραλία ”ΚΑΡΑΘΩΝΑΣ” Ναυπλίου. Ο 71χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ναυπλίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ναυπλίου.

Τέλος, χωρίς τις αισθήσεις της εντοπίστηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, 71χρονη ημεδαπή, στην παραλία ”ΜΕΜΙ” Κορώνης Ν. Μεσσηνίας. Η 71χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσσηνίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Προανάκριση διενεργείται από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Κορώνης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καλαμάτας.