Κέντρο παραβατικότητας η Πελοπόννησος! Κλοπές, ναρκωτικά, πλαστογραφία και απάτες

Συνελήφθη, χθες (16.3.2016) το απόγευμα, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, 45χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε.

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, 34χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε σιδερογροθιά, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Καλαμάτας.

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Μελιγαλά, μία περίπτωση κλοπής σε βάρος ημεδαπού, που είχε γίνει την 11.3.2016, στο Μελιγαλά Μεσσηνίας. Για την υπόθεση αυτή, κατηγορούνται τρεις ημεδαποί, ηλικίας 22, 24 και 27 ετών, αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, για κλοπή.

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, μία περίπτωση κλοπής σε βάρος ημεδαπού, που είχε γίνει την 6/13.3.2016, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Πύλου- Νέστωρος Μεσσηνίας. Για την υπόθεση αυτή, κατηγορείται ένας 72χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, για κλοπή.

Χθες, στο Ζευγολατιό Κορινθίας, δύο άγνωστοι δράστες εκμεταλλευόμενοι ολιγόλεπτη στάση 21χρονου οδηγού Ι.Χ.Ε αυτοκινήτου, με χρήση σωματικής βίας, τον αποβίβασαν από το όχημα και διέφυγαν με αυτό. Στο εσωτερικό του οχήματος υπήρχαν προσωπικά του έγγραφα, μικρό χρηματικό ποσό και κινητό τηλέφωνο.

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Βραχάτι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου, 62χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, για πλαστογραφία.

Συνελήφθη, σήμερα το πρωί, στο Βραχάτι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου, 26χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αμαλιάδας, για κλοπή.

Συνελήφθη, σήμερα το μεσημέρι, στα Εξαμίλια Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης Κορινθίας, 47χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Κορίνθου Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 30 και 48 ετών αντίστοιχα, γιατί κατείχαν μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Συνελήφθη, σήμερα το πρωί, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, ένας 53χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Επιπλέον, σε έρευνα που έγινε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -63- γραμμαρίων, καθώς και ποσότητα κάνναβης (τρίμματα) αναμειγμένη με καπνό, συνολικού βάρους -44-γραμμαρίων. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Άργους.