Κλοπές, λαθραίος καπνός και ναρκωτικά στην Πελοπόννησο

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, μία περίπτωση κλοπής σε βάρος ημεδαπού, που είχε γίνει την 21.2.2016, στο 7ο χιλιόμετρο Πύργου Τριπόλεως Αρκαδίας. Για την υπόθεση αυτή, κατηγορούνται δύο ημεδαπές, ηλικίας 20 και 38 ετών, αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, για κλοπή.

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, 42χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε κατάστημα ιδιοκτησίας του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν -33- πακέτα τσιγάρων και -12- πακέτα λαθραίου καπνού, τα οποία δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης.

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, 23χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Συνελήφθη, σήμερα το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους-Μυκηνών Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, ένας 34χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου.

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Άργους, μία περίπτωση κλοπής δίκυκλης μοτοσυκλέτας, που είχε γίνει την 1.2.2016, στο Άργος Αργολίδας. Για την υπόθεση αυτή, κατηγορείται 18χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, για κλοπή οχήματος.

Συνελήφθη, σήμερα το πρωί, στο Κιάτο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κιάτου, 22χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Δικαστηρίου Ανηλίκων Κορίνθου, για κλοπή.