23 προσαγωγές στη Μεσσηνία! Χειροπέδες σε 12 άτομα

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε σήμερα αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας, η οποία οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από την Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας,

σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε 66 άτομα εκ των οποίων 39 ήταν ημεδαποί και 27 ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε 40 οχήματα. Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά 23 άτομα, από τα οποία 10 ήταν ημεδαποί και 13 ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 12 άτομα.

Πιο αναλυτικά:
•2 ημεδαποί, για μη ανανέωση αδείας κατοχής κυνηγετικών όπλων.
•4 ημεδαποί, για παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού.
•1 ημεδαπός και 1 αλλοδαπός, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
•4 αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Επιπλέον, κατά την διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά 27 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και 1 παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού, ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, 1 κυνηγετικό όπλο, καθώς και -243- κλεψίτυποι ψηφιακοί δίσκοι ήχου και εικόνας (CD’S & DVD’S).

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου