Πελοπόννησος | Ληστείες, κλοπές, κάνναβη και ηρωίνη!

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, 36χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αιγύπτου, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Πλημμελειοδικών Αθηνών, για ληστεία και κλοπή.

Επίσης, συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Κιάτο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, 19χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Παράλληλα, συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, επτά ημεδαποί, τρείς 18χρονοι, τρείς 19χρονοι και ένας 20χρονος, γιατί κατείχαν ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -6,2- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας.

Συγχρόνως, συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 48χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας, για ρευματοκλοπή. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου.

Συνάμα, συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 50χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου.

Παράλληλα, εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Κιάτου, μία περίπτωση κλοπής σε οικία ημεδαπού, η οποία είχε την 27.12.2015, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σικυωνίων Κορινθίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία, σε βάρος δύο ανήλικων ημεδαπών, για κλοπή.

Τέλος, εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Κιάτου, μία περίπτωση κλοπής σε οικία ημεδαπής, η οποία είχε γίνει κατά το χρονικό διάστημα από την 11.11.2015 έως και την 20.11.2015, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σικυωνίων Κορινθίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία, σε βάρος ανήλικου ημεδαπού, για κλοπή.