Μία ακόμα νίκη για το Λακωνικό! Και τώρα Β΄ Γύρος και … εξελίξεις!

Μετά το εμφατικό 65 – 30 επί του Φιλαθλητικού, ο Λακωνικός ολοκλήρωσε με νίκη τον α΄ γύρο, καθώς επικράτησε με 40 – 48 του Αστέρα Βλαχιώτη. Οι παίκτες του Θανάση Σκιαδά, δίχως να πιάσουν το maximum απόδοσης, πήραν μία επαγγελματική νίκη και μπαίνουν στο β΄γύρο έχοντας -στις 4 γραμμές του γηπέδου- 6 νίκες και 1 ήττα, καθώς και την πιο παραγωγική επίθεση του ομίλου. Κορυφαίος της χθεσινής αναμέτρησης ο Άκης Λεφακίνης, ο οποίος πήρε κρίσιμα επιθετικά ριμπάουντ και σημείωσε 19 πόντους.

Ακολουθεί ένα σημαντικό εντός έδρας παιχνίδι, το προσεχές Σάββατο, με τον Άρη Σκάλας, στο οποίο ο Λακωνικός, έχοντας στο πλευρό του τον κόσμο του, θα επιδιώξει να πάρει το ροζ φύλλο αγώνος συνεχίζοντας την προσπάθεια που κάνει για άνοδο στην Α’ Κατηγορία.

Να σημειωθεί ότι αναμένεται τις επόμενες ώρες επίσημη τοποθέτηση του ΔΣ της ομάδας για το μηδενισμό του Λακωνικού στο παιχνίδι με το Φιλαθλητικό, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θα υπάρξουν και κινήσεις που θα αφορούν το τοπικό μπάσκετ …

*Ο Λακωνικός ευχαριστεί ολόθερμα τους ανθρώπους του Αστέρα Βλαχιώτη για την άψογη φιλοξενία.

Πώς έπαιξαν
Ρεμπελος 2, Λάγιος 7(1), Μουχτερος 7(1), Προφύρης, Σφυρής 5, Κοκκάλης 2, Νικολετος, Μπαχα, Μιχελακος, Λεφακινης 19(3), Χριστοδουλακος, Κοκκόλης 6(1)

Αποτελέσματα 7ης αγωνιστικής
ΑΣ ΠΑΝΑΣ ΚΑΝΔΗΛΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΔΑΦΝ. 70-29
ΑΣΤΗΡ ΒΛΑΧΙΩΤΗ – ΑΣ ΛΑΚΩΝ. ΚΡΟΝΟΣ 40-48
ΑΟ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ ΚΑΣΤΡΟ – ΑΠΟΕΛ 53-43
ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΓΣ – ΑΠΣ ΑΡΗΣ ΣΚΑΛΑΣ 59-55

Βαθμολογία

Α.Σ. ΠΑΝΑΣ ΚΑΝΔΗΛΑΣ 13
ΑΟ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ ΚΑΣΤΡΟ 11
ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ 11
ΑΣ ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΚΡΟΝΟΣ 11
ΑΠΟΕΛ ΜΟΛΑΩΝ 11
ΑΠΣ ΑΡΗΣ ΣΚΑΛΑΣ 10
ΑΣΤΗΡ ΒΛΑΧΙΩΤΗ 9
ΓΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΔΑΦΝΙΟΥ 7

Επόμενη αγωνιστική
ΑΣΤΗΡ ΒΛΑΧΙΩΤΗ – ΑΣ ΠΑΝΑΣ ΚΑΝΔΗΛΑ
ΑΟ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ ΚΑΣΤΡΟ – ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΔΑΦΝ.
ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΓΣ – ΑΠΟΕΛ
ΑΣ ΛΑΚΩΝ. ΚΡΟΝΟΣ – ΑΠΣ ΑΡΗΣ ΣΚΑΛΑΣ