Επανέρχεται ο Λ.Γρηγοράκος: “Υπερβολή τα περί … αβύσσου ανάμεσα σε ΠΑΣΟΚ και Μητσοτάκη”

Υπερβολή χαρακτήρισε εκ νέου σήμερα Τετάρτη μέσω του ΣΚΑΪ ο Λεωνίδας Γρηγοράκος τη δήλωση της Φώφης Γεννηματά ότι υπάρχει άβυσσος ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και τις θέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στον απόηχο της χθεσινής δήλωσής του ότι υπάρχει ενδεχόμενο κάποιοι βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης να συμπορευτούν με τον κ. Μητσοτάκη, ο κ. Γρηγοράκος είπε ακόμα ότι αν το ΠΑΣΟΚ δεν δώσει πολιτικό στίγμα κινδυνεύει από τη νέα ηγεσία της ΝΔ.

«Εάν δεν δώσουμε πολιτικό στίγμα δεν θα υπάρξουμε στις επόμενες εκλογές», προσέθεσε ο κ. Γρηγοράκος, και ζήτησε από την κ. Γεννηματά συνέδριο επανίδρυσης του κόμματος.

Απαντώντας, ο κ. Λοβέρδος είπε ότι ο χώρος μας χρειάζεται ηρεμία και ενώ όλη αυτή την περίοδο έχει επαινεθεί από τον κόσμο για την αντιπολιτευτική τακτική του.

Το χθεσινό ρεπορτάζ

Ζυμώσεις στο πολιτικό σκηνικό και στις δυνάμεις τις αντιπολίτευσης προκαλεί η εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην προεδρία της Νέας Δημοκρατίας.

Ανοιχτό το ενδεχόμενο στελέχη ή ακόμα και εν ενέργεια βουλευτές της Δημοκρατικς Συμπαράταξης να πορευτούν με τη ΝΔ του κ. Μητσοτάκη άφησε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο βουλευτής Λεωνίδας Γρηγοράκος.

Μιλώντας στον απόηχο της δήλωσης της Φώφης Γεννηματά ότι υπάρχουν σημαντικές διαφορές μεταξύ του ΠΑΣΟΚ και του κ. Μητσοτάκη, ο κ. Γρηγοράκος Χαρακτήρισε τον νέο αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως πολύ καλό πολιτικό, ενώ εκτίμησε ότι η ΝΔ θα αναδειχθεί πρώτο κόμμα δημοσκοπικά.

Για τον εαυτό του, είπε ότι αν η Δημοκρατική Συμπαράταξη δεν αλλάξει και δεν δώσει το στίγμα της, μελετά το ενδεχόμενο να μην κατέβει ως υποψήφιος στις επόμενες εκλογές.

Δηλώσεις Κεγκέρογλου για το Λεωνίδα Γρηγοράκο