Αστυνομικό Δελτίο Πελοποννήσου 21ης Οκτωβρίου 2013

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Άργος, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας Άργους, ο 47χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για την καλλιέργεια φυτείας κάνναβη, που εντοπίστηκε προχθές σε δασική περιοχή της Αργολίδας.

Σε βάρος του 47χρονου, ο οποίος παρουσιάσθηκε αυτοβούλως, εκδόθηκε Ένταλμα Σύλληψης από τον κ. Ανακριτή Ναυπλίου, για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση κάνναβης.
Ο 47χρονος θα οδηγηθεί αρμοδίως.

Επίσης, συνελήφθησαν, χθες στο Άργος Αργολίδας, τρεις ΡΟΜΑ, ηλικίας 25, 23 και 25 ετών, γιατί όπως προέκυψε, λίγες ώρες νωρίτερα, στους Μύλους Αργολίδας, είχαν διαρρήξει οικία ημεδαπής και είχαν αφαιρέσει κοσμήματα, μέρος των οποίων βρέθηκε και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτρια τους. Επιπλέον, κατασχέθηκε ένα όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών, για την εξιχνίαση υπόθεσης ληστείας, η οποία έγινε χθες πρώτες πρωινές ώρες, στο 103,5 χλμ. της νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Πατρών, όταν τρία  άγνωστα άτομα, αφαίρεσαν με τη χρήση σωματικής βίας από 61χρονο ημεδαπό, ο οποίος είχε ακινητοποιήσει το όχημα του στο σημείο λόγω βλάβης, χρήματα και προσωπικά έγγραφα, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή και αναζητούνται. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Συγχρόνως, σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη αγνώστου δράστη, οποίος χθες το βράδυ, στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας, με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου, τραυμάτισε στον ώμο 31χρονο αλλοδαπό υπήκοο Ρουμανίας. Ο 31χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κυπαρισσίας.

Τέλος, συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, τρεις ημεδαποί, ηλικίας 22, 21, 25 ετών, γιατί στην κατοχή τους βρέθηκε συνολικά και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, βάρους -15,4- γραμμαρίων.