Οργιάζουν οι κλέφτες στην Περιφέρεια Πελοποννήσου!

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, μία 43χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Ρωσίας, γιατί λίγες ώρες νωρίτερα, αφαίρεσε από τσάντα ημεδαπής χρήματα,

τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια τους.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών, για την εξιχνίαση υπόθεσης απόπειρας ληστείας, η οποία έγινε χθες τις πρώτες πρωινές ώρες, στη Κόρινθο Κορινθίας, όταν τέσσερις άγνωστοι δράστες, αφού αρχικά μπήκαν σε οικία, στην οποία βρισκόταν ζεύγος ημεδαπών με τα ανήλικα τέκνα τους, καθώς και ένας 52χρονος ημεδαπός, τους ακινητοποίησαν με την απειλή όπλων και ερεύνησαν το εσωτερικό της οικίας, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσουν κάτι, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή και αναζητούνται. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου – Βόχας Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου, ένας  58χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, για κλοπή.

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στο Διμηνιό Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κιάτου, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 30 και 32 ετών αντίστοιχα, γιατί λίγο νωρίτερα έκοψαν και αφαίρεσαν από αγρόκτημα ημεδαπού, τμήματα ελαιοδέντρων, τα οποία όπως προέκυψε, παρέδιδαν σε 29χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, ο οποίος και συνελήφθη στο Κιάτο Κορινθίας. Μέρος της αφαιρεθείσας ποσότητας ξυλείας, βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της.