Αρχαιρεσίες στο Σωματείο ΑμεΑ νομού Λακωνίας

Το Δ.Σ του Σωματείου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Ν. Λακωνίας, σε πρόσφατη συνεδρίαση του, αποφάσισε την προκήρυξη αρχαιρεσιών για όλα τα όργανα διοίκησης του Σωματείου λόγω της ολοκήρωσης της τριετούς θητείας τους.

Αποφασίστηκε ο χώρος διεξαγωγής των αρχαιρεσιών να είναι το γραφείο του Σωματείου στην πόλη της Σπάρτης (Κλεομβρότου 50) και η ημερομηνία διεξαγωγής τους να είναι η 24η Οκτωβρίου 2015, ημέρα Σάββατο και η ώρα έναρξης της διαδικασίας 11:30 πμ. Θα προηγηθεί έκτακτη γενική συνέλευση των μελών του Σωματείου η οποία θα ξεκινήσει στις 11:00 πμ.

Το Δ.Σ. καλεί όλα τα μέλη τα οποία επιθυμούν να είναι υποψήφια για τις θέσεις του διοικητικού συμβουλίου, της ελεγχτικής επιτροπής, των εκπροσώπων του Σωματείου στην συνέλευση της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία και των εκπροσώπων στην Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία της Περιφέρειας Πελοποννήσου, να το δηλώσουν άμεσα, με έγγραφη αίτησή τους προς το Σωματείο, την οποία πρέπει να αποστείλουν ταχυδρομικά, με συστημένη επιστολή είτε να την παραδώσουν ιδιοχείρως στα μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου έως τις 28 Σεπτεμβρίου 2015.

Η πρόσκληση για την υποβολή υποψηφιότητας έχει αναρτηθεί και στην είσοδο του γραφείου μας στη Σπάρτη.