Πολυάριθμες συλλήψεις στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στη Σπάρτη  Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, ένας 18χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν τέσσερις αποφάσεις του Μονομελούς Δικαστηρίου Ανηλίκων Σπάρτης, για κλοπή και απόπειρα κλοπής.

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στη Σπάρτη  Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, ένας 18χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο αποφάσεις του Μονομελούς Δικαστηρίου Ανηλίκων Σπάρτης, για κλοπή και απόπειρα κλοπής από κοινού.

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Άργος, από αστυνομικούς της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων Αργολίδας,  ένας 47χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, γιατί  κατείχε -80- πακέτα τσιγάρων, που δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Άργους.

Συνελήφθη, χθες και πρώτες πρωινές ώρες, στη Τρίπολη, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, ένας 25χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, γιατί λίγο νωρίτερα, μαζί με ακόμη δύο άτομα, τα οποία αναζητούνται, αποπειράθηκαν να διαρρήξουν περίπτερο ημεδαπού, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν, καθώς έγιναν αντιληπτοί.

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στο Ξυλόκαστρo, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ξυλοκάστρου, δύο άνδρες ημεδαποί, ηλικίας 41 και 65 ετών αντίστοιχα και μία 61χρονη ημεδαπή, διότι σε βάρος τους εκκρεμούσαν, ισάριθμες παραγγελίες του κ. Εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος, για φοροδιαφυγή.

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου, μία περίπτωση απόπειρας κλοπής σε οικία ημεδαπής, η οποία είχε γίνει την 6.7.2015, στο Ζευγολατιό Κορινθίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία, σε βάρος ενός 29χρονου ημεδαπού, για απόπειρα κλοπής.

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου – Βόχας Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου, ένας 46χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του, βρέθηκαν τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης, ύψους 2 έως 2,5 μέτρα, τα οποία κατασχέθηκαν.  

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στη Μεσσήνη Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, ένας 36χρονος ημεδαπός, γιατί λίγο νωρίτερα, διέρρηξε όχημα ημεδαπού και αφαίρεσε μία ηλεκτρονική συσκευή, η οποία βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης.