Μπαράζ συλλήψεων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Συνελήφθη, σήμερα πρώτες πρωινές ώρες, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης Αργολίδας, ένας 36χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης και δισκίο που εμπίπτει στη νομοθεσία για τα ναρκωτικά,

τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου.

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στην Εθνική Οδό Κορίνθου-Επιδαύρου, από αστυνομικούς της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α) Αργολίδας, δύο αλλοδαποί υπήκοοι Ρουμανίας ηλικίας 43 και 48 ετών αντίστοιχα, γιατί κατείχαν -70- πακέτα τσιγάρων, που δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου.

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Ζευγολατιό Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου, ένας 38χρονος ημεδαπός, γιατί όπως προέκυψε, χθες το πρωί, στον Άσσο Κορινθίας, αφαίρεσε τσάντα ημεδαπής, που περιείχε χρήματα και προσωπικά έγγραφα.

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην επαρχιακή οδό Γυθείου-Αρεόπολης Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) Λακωνίας, ένας 49χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, γιατί κατείχε δύο  τσεκούρια, ένα ρόπαλο και -25- πακέτα τσιγάρων, που δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Γυθείου.

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, δύο υποθέσεις απάτης σε βάρος ιερέα και μοναχής, οι οποίες είχαν γίνει την 28.2.2015 και 14.3.2015 αντίστοιχα, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας. Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 45χρονου ημεδαπού, για απάτη.

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στον Κρατικό Αερολιμένα Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, δύο αλλοδαποί υπήκοοι Συρίας, ένας 47χρονος και μία 21χρονη, για πλαστογραφία, ψευδή ανωμοτί κατάθεση και παράβαση της νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς. Ειδικότερα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, κατά τον έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων των ανωτέρω αλλοδαπών, οι οποίοι είχαν σκοπό να ταξιδέψουν με πτήση για το Άμστερνταμ Ολλανδίας, διαπίστωσαν ότι τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα ήταν προφανώς πλαστά. Κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, δύο διαβατήρια Βουλγαρικών Αρχών. Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.