Αντωνίου για το φιλικό με τον Απόλλωνα: «Δείξαμε… θράσος»

Σημάδια βελτίωσης στην απόδοση των παικτών του είδε ο προπονητής της ΑΕ Σπάρτη, Σωτήρης Αντωνίου στο φιλικό παιχνίδι της Δευτέρας (24/8) με τον Απόλλωνα Σμύρνης.Η ομάδα της Λακωνίας στάθηκε όρθια στη Ριζούπολη απέναντι στην «ελαφρά ταξιαρχία» (0-0)

η οποία κυνηγούσε πέρυσι την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια. Ο Λαρισαίος τεχνικός είχε μόνο καλά λόγια να πει για τους παίκτες του, ωστόσο επισημαίνει πως χρειάζεται ακόμα πολύ δουλειά για να είναι πανέτοιμη η ΑΕ Σπάρτη στην έναρξη της σεζόν.

«Γνωρίζουμε όλοι ποιος είναι ο Απόλλωνας. Πρόκειται για μια ομάδα που αγωνίζεται στη Football league και πέρυσι βρέθηκε μια ανάσα από τη Super League. Οι παίκτες μου όμως με τον τρόπο που έπαιξαν, κατάφεραν να περιορίσουν το δυνατό σύνολο του Βοσνιάδη. Σταθήκαμε καλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο και ήμασταν πολύ καλοί σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Δείξαμε ποδοσφαιρικό θράσος. Είχαμε καλή κυκλοφορία, μαρκαρίσματα και πολλές ευκαιρίες να πετύχουμε και γκολ. Και εγώ δεν περίμενα να πιάσουμε τέτοια απόδοση, μιας και βρισκόμαστε στα μέσα της προετοιμασίας» εξήγησε στο dokari.gr ο προπονητής της ομάδας για το χθεσινό φιλικό.

Η… συνταγή του Αντωνίου

Το ματς της Δευτέρας ανήκει στον παρελθόν και ο Σωτήρης Αντωνίου φροντίζει να κρατά χαμηλά τη μπάλα και τον… ενθουσιασμό των παικτών του, συνεχίζοντας τη σκληρή δουλειά στις προπονήσεις. Σε λίγες μέρες θα ολοκληρωθεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας και ο Αντωνίου θα έχει έτοιμο ένα «οπλοστάσιο» γεμάτο νιάτα και εμπειρία με τον ίδιο να υπογραμμίζει: «Θεωρώ όμως πως είμαστε σε καλό δρόμο. Δουλεύουμε συνεχώς σε νέα συστήματα. Είμαι τυχερός γιατί έχω κοντά μου παίκτες που έχουν όρεξη για δουλειά. Έχουμε πετύχει να έχουμε χαμηλό μέσο όρο ηλικίας αλλά και… εμπειρία! Ένας συνδυασμός που θα φέρει αποτελέσματα και επιτυχίες».

dokari.gr