Σωτήρης Αντωνίου ο νέος προπονητής της ΑΕ Σπάρτη

Ο Σωτήρης Αντωνίου είναι ο νέος προπονητής της ΑΕ Σπάρτη.Ο 40χρονος τεχνικός συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση της Α.Ε. Σπάρτη και πιάνει αμέσως δουλειά ξεκινώντας από το έμψυχο υλικό και τις προσθήκες που πρέπει να γίνουν γρήγορα,

καθώς ήδη υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση.

Ακολουθεί βιογραφικό του Σωτήρη Αντωνίου
Ο Σωτήρης Αντωνίου, ο νέος προπονητής της Α.Ε. Σπάρτη,γεννήθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου το 1975 στη Λάρισα και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του από τον Απόλλωνα Λάρισας. Στη συνέχεια αγωνίσθηκε με μεγάλη επιτυχία στην Ξάνθη, στην Α’ Εθνική, από το 1997 ως το καλοκαίρι του 2001, έχοντας 80 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 11 στο κύπελλο, ενώ πέτυχε και ένα γκολ. Ακολούθως συνέχισε την καριέρα του στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, στον Φωστήρα, τον Εθνικό Αστέρα, την Κέρκυρα, τον ΠΑΣ Γιάννενα, τα Τρίκαλα, τη Δόξα Δράμας και τον Εορδαϊκό.

Ως προπονητής, έχει εργαστεί το 2008 στον πάγκο του Εορδαϊκού, ομάδα Γ΄ Εθνικής του Βορείου ομίλου, και ακολούθως συνέχισε στην Α.Ε.Λ. Καλλονής και αυτή ομάδα τότε Γ΄ Εθνικής του Βορείου ομίλου η οποία τερμάτισε 2η. Την περίοδο 2009-10 με την ίδια ομάδα (Α.Ε.Λ. Καλλονής) πήρε την άνοδο από την Δ’ Εθνική στην Γ’ Εθνική.Εργάστηκε στον Πανηλειακό, τον οποίο οδήγησε ως τα μπαράζ ανόδου της Γ’ Εθνικής, μετά έφυγε από τον Πύργο και πήγε τον Νοέμβριο του 2012 στην Κόρινθο, από την οποία απομακρύνθηκε τον Μάρτιο του 2015.