Πελοπόννησος: Κλοπές σε περίπτερα, οχήματα κι επιχειρήσεις

Χθες, 13 Απριλίου, στην Κόρινθο, άγνωστος δράστης, προσέγγισε περίπτερο και με την απειλή όπλου,  αποπειράθηκε να αποσπάσει από 49χρονο υπάλληλο υπήκοο Αλβανίας, χρηματικό ποσό. Ο δράστης αναζητείται.

Παράλληλα, συνελήφθη, χθες, πρώτες πρωινές ώρες, στο Άργος, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, ένας 43χρονος Έλληνας, γιατί διέρρηξε όχημα ημεδαπού  και προσπάθησε να αφαιρέσει αντικείμενα από το εσωτερικό του.

Επίσης, συνελήφθη, σήμερα πρώτες πρωινές ώρες, στο Ναύπλιο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας, ένας 26χρονος Έλληνας, γιατί λίγο νωρίτερα, στην Αγία Τριάδα Αργολίδας, αφαίρεσε εξαρτήματα από όχημα, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν αρμοδίως. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου.

Σε Δημοτικό Διαμέρισμα του νομού Ηλείας, άγνωστοι δράστες, αφού παραβίασαν πόρτα επιχείρησης αρτοποιείου-ζαχαροπλαστικής, εισήλθαν και αφαίρεσαν χρηματοκιβώτιο, το οποίο περιείχε χρηματικό ποσό, επιταγές και διάφορα κοσμήματα.

Συνελήφθη, σήμερα (14.4.2015) και πρώτες πρωινές ώρες, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας, ένας (1) 31χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου.