Κλοπές, ναρκωτικά και ληστείες σε νομούς της Πελοποννήσου

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Άργους, μία περίπτωση κλοπής δίκυκλης μοτοσικλέτας ιδιοκτησίας αλλοδαπού, η οποία είχε γίνει κατά το χρονικό διάστημα από την 28.3.2015 έως την 30.3.2015,

σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους-Μυκηνών Αργολίδας. Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία, σε βάρος ενός  25χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Πακιστάν, για κλοπή τροχοφόρου.

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Ζευγολατιό Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθίας, ένας 34χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους -10- γραμμαρίων, καθώς και -3- δισκία που εμπίπτουν στην νομοθεσία για τα ναρκωτικά, τα οποία κατασχέθηκαν. Επιπλέον, όπως προέκυψε, σε βάρος του 34χρονου, εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, για κλοπή κατά συναυτουργία. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών, για την εξιχνίαση υπόθεσης ληστείας, η οποία έγινε χθες (1.4.2015) το απόγευμα, στα Εξαμίλια Κορινθίας, όταν άγνωστος δράστης, με τη χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσε από 41χρονη ημεδαπή χρήματα και διάφορα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα, ενώ στη συνέχεια διέφυγε και αναζητείται. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.