Δεν έχουν τελειωμό οι συλλήψεις στην Πελοπόννησο

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών, για την εξιχνίαση υπόθεσης ληστείας, η οποία έγινε χθες το πρωί, στην Κόρινθο Κορινθίας, όταν δύο  άγνωστοι δράστες, με τη χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν από ηλικιωμένο ημεδαπό χρυσαφικά,

ενώ στη συνέχεια διέφυγαν και αναζητούνται. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ξυλοκάστρου, μία 20χρονη ημεδαπή, η οποία κατηγορείται ότι λίγο νωρίτερα, εξαπάτησε ημεδαπή και της απέσπασε χρήματα.

Συνελήφθη, σήμερα το πρωί, στο Βραχάτι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου, ένας 29χρονος ημεδαπός ΡΟΜΑ, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Κορίνθου, για ληστεία.

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στα Φιλιατρά Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιατρών, δύο αλλοδαποί, ένας 35χρονος υπήκοος Ιράκ και ένας 28χρονος υπήκοος Ρουμανίας, γιατί όπως προέκυψε, προχθές (2.3.2015) πρώτες πρωινές ώρες, στα Φιλιατρά Μεσσηνίας, ο 35χρονος αφαίρεσε, για λογαριασμό του 28χρονου, δύο ερίφια από κτήμα ημεδαπού, τα οποία στη συνέχεια πούλησε στον 28χρονο και τα οποία βρέθηκαν στην αυλή της οικίας του.