Ευχαριστήριο της ΕΟΔ Λακωνίας προς το Χρ.Αθανασόπουλο

Το Διοικητικό  Συμβούλιο και τα Μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Λακωνίας, εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στον Υποστράτηγο Χρύσανθο Αθανασόπουλο, Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κεντρικής Μακεδονίας

για την υποστήριξη και πολύτιμη βοήθειά του στο έργο της. Αν και σήμερα υπηρετεί μακριά από τη Λακωνία, το ενδιαφέρον του για τον τόπο μας και το έργο των εθελοντών παραμένει αμείωτο.

Καταλυτική ήταν η συμβολή του  στην απόκτηση πυροσβεστικού οχήματος, το οποίο θα τεθεί από την ερχόμενη αντιπυρική περίοδο, στην υποστήριξη του έργου των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών του Νομού Λακωνίας.

Σε αναγνώριση της προσφοράς του στη Λακωνία, τόσο κατά το χρονικό διάστημα που υπηρέτησε ως Υποδιοικητής και Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών του νομού, όσο και για την άψογη συνεργασία του μαζί μας, η Τακτική Γενική Συνέλευση της Ε.Ο.Δ. Λακωνίας που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1 Μαρτίου 2015,  με ομόφωνη απόφαση των μελών της, του απένειμε τον τίτλο του Επίτιμου Προέδρου του παραρτήματος Λακωνίας της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης.

                                                                     
Για το Δ.Σ της Ε.Ο.Δ. Λακωνίας

Με τιμή
Η  Πρόεδρος               Η Γενική  Γραμματέας
Πολυτίμη Σταθάκου     Καλλιόπη Μερεκούλια