Μουσικό Σχολείο Σπάρτης: Λύθηκε το πρόβλημα σίτισης

Η πρόεδρος και τα μέλη του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Σπάρτης θέλουν να εκφράσουν τις θερμές ευχαριστίες τους στο Δήμαρχο Σπάρτης κ. Ευάγγελο Βαλιώτη και το Δημοτικό Συμβούλιο, για την έμπρακτη υποστήριξη του Μουσικού Σχολείου Σπάρτης

αποκαθιστώντας το δικαίωμα σίτισης των μαθητών μας.  Οι μαθητές απολαμβάνουν πλέον, ημερήσια συσσίτια κατά τη διάρκεια της ολοήμερης λειτουργίας του σχολείου μας.  Σε αυτήν την δύσκολη για την κοινωνία και ιδιαίτερα για τους νέους εποχή, που μαστίζονται από την αδυσώπητη οικονομική κρίση, ο Δήμος Σπάρτης στάθηκε δίπλα μας και μας βοήθησε σε αυτό το ιδιαίτερης σημασίας και βαρύτητας θέμα, ολοκληρώνοντας τη φυσιογνωμία του Μουσικού Σχολείου Σπάρτης.
Η πρωτοβουλία αυτή χαίρει της αναγνώρισης από όλους τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές αρχικά γιατί παρέχει πολύτιμη αρωγή και συμπαράσταση προς το σύνολο των παιδιών μας στο πλαίσιο της μαθητικής μας κοινότητας. Πρόκειται για μία ανεκτίμητη κοινωνική προσφορά χωρίς διαφοροποιήσεις και διακρίσεις προς τα παιδιά μας, που αποτελούν το μέλλον της πατρίδας μας. Έτσι παίρνουν έμπρακτο μήνυμα ζωής και μαθαίνουν να ζουν συλλογικά και αλληλέγγυα.
 Επίσης νιώθουμε την ανάγκη να σας συγχαρούμε διαπιστώνοντας ότι στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται τροφές ποιοτικές και υψηλής διατροφικής αξίας.  Με τον τρόπο αυτό πράγματι τα παιδιά μας διδάσκονται έναν υγιεινό τρόπο διατροφής και έτσι, ως παρακαταθήκη για το μέλλον, χτίζουμε υγιές σώμα αλλά και πνεύμα για τους αυριανούς πολίτες της χώρας μας.  Έχουμε πράγματι μεγάλη ανάγκη τέτοιων αξιέπαινων και ωφέλιμων πρωτοβουλιών και δράσεων.  
Όντας νέοι στο ξεκίνημα της δημοτικής αρχής, σε στενούς για την εποχή ορίζοντες, αντιληφθήκατε τις δυσκολίες και το μόχθο που καταβάλλει το ολοήμερο πρόγραμμα του Μουσικού Σχολείου Σπάρτης και οι μαθητές του, οι οποίοι προσέρχονται από μακρινές περιοχές παραμένοντας για πολλές ώρες στο σχολείο.  Μας τιμήσατε με την παρουσία σας στο ξεκίνημα του μαθητικού μας έτους. Μας παρέχετε συσσίτια, όταν σταμάτησε η εσωτερική σίτιση των μαθητών. Σταθήκατε κοντά μας και μεριμνήσατε άμεσα, όταν σας το ζητήσαμε.
Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι να σας ευχαριστήσουμε θερμά ομόφωνα για τη μεγάλη και ανεκτίμητη κυρίως βούλησή σας, την παρουσία και την αγάπη που δείχνετε όχι μόνο σε μας αλλά και σε όλο το Δήμο Σπάρτης.
Εκφράζοντας όλο το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Σπάρτης, ευχόμαστε Υγεία σε όλους  και Ελπιδοφόρο το νέο Έτος.
Η Πρόεδρος
Βασιλική Γαλάτα