Καταγγελία Κ.Βλάχου μέλους Συντονιστικού Ν.Ε Λακωνίας ΣΥΡΙΖΑ

Τις τελευταίες ημέρες (τις πρώτες του 2015) έχουν δει το φως της δημοσιότητας, σε διάφορα, κυρίως διαδικτυακά μέσα, διάφορες «ανεπίσημες» πληροφορίες σχετικά με τα ονόματα των «επικρατέστερων» υποψηφίων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στην Λακωνία

για τις εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015. Θεωρώ ότι κάθε άλλο παρά τυχαίες και αθώες είναι αυτές οι «πληροφορίες».
Σαν μέλος του Συντονιστικού της Ν.Ε. Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ θέλω να διαβεβαιώσω όλους τους συντρόφους και τις συντρόφισσές μου, τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ και όλους τους πολίτες της Λακωνίας ότι καμία συζήτηση ή καμία άλλη διαδικασία έχει διενεργηθεί σχετικά με την στελέχωση του Ψηφοδελτίου της μάχης των εθνικών εκλογών  της 25ης Ιανουαρίου 2015, εκτός από την διαδικασία που πραγματοποιήθηκε στις 29 Δεκεμβρίου 2014 στην Ν.Ε. Λακωνίας.  Στην συνεδρίαση αυτή  προτάθηκαν από την Ν.Ε. προς την ηγεσία του Κόμματος δέκα πρόσωπα, από τον αριθμό των δεκαεπτά διαθεσιμοτήτων, για την συγκρότηση του ψηφοδελτίου μας, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες και επομένως η συγκρότηση των ψηφοδελτίων μας βρίσκετε σε εξέλιξη και καμία δημοσίευση με διαφορετικό περιεχόμενο δεν είναι βάσιμη.
Προσωπικά:
Καταγγέλλω ως χαλκευμένες τις πληροφορίες που δημοσιεύονται στα διάφορα μέσα ενημέρωσης.
Καταγγέλλω και παραδίδω στην κρίση των μελών και των φίλων του ΣΥΡΙΖΑ και όλων  των πολιτών της Λακωνίας όλους όσους τροφοδοτούν με τέτοιου είδους πληροφορίες τα μέσα ενημέρωσης.
Πιστεύω ότι το Κόμμα μας έχει την εμπειρία, την νηφαλιότητα και την πολιτική βούληση να συγκροτήσει, και στην Λακωνία, το πιο αξιόμαχο ψηφοδέλτιο που θα δώσει με μεγάλη επιτυχία τη μάχη της 25ης του Γενάρη.
Όσον αφορά εμένα προσωπικά, όπως άλλωστε δείχνει όλη μου, η σχεδόν σαραντάχρονη πορεία, είμαι στρατιώτης στη μάχη για την νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, για Ελλάδα με Αξιοπρέπεια – Δικαιοσύνη – Δημοκρατία.
Τέλος θέλω να ευχηθώ σε όλους τους Λάκωνες καλή και δημιουργική Χρονιά.

Μολάοι  05 Ιανουαρίου 2015    (ώρα 15:00)

Κωνσταντίνος  Γ. Βλάχος
Μέλος του Συντονιστικού της Ν.Ε. Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ

Υ.Γ.  Η πιθανή αναγραφή του ονόματός μου στους «επικρατέστερους» σε τίποτα δεν αναιρεί τα όσα αναφέρω πιο πάνω, γιατί αυτά είναι θέματα αρχών.