Επιτυχημένη η εκδήλωση της Δημοκρατικής Παράταξης

Την Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014, στις 6.00 μμ.  πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στη Σπάρτη, η ανοικτή πολιτική εκδήλωση της Νομαρχιακής Οργανωτικής Επιτροπής Λακωνίας για το  Συνέδριο της Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης, στο ξενοδοχείο «Sparta Inn ».

Στην  εκδήλωση κεντρικός ομιλητής ήταν ο κ. Νάσος Αλευράς, διακεκριμένο ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και πρώην Υφυπουργός, στα Υπουργεία ΠΕΧΩΔΕ και Πολιτισμού, με την Κυβέρνηση του Κώστα Σημίτη, ο οποίος  ερμήνευσε την σημερινή πολιτικο – οικονομική κατάσταση της χώρας, με βάση τα πραγματικά δημοσιονομικά δεδομένα της, τις υποχρεώσεις στους δανειστές μας, την προοπτική ανασυγκρότησης της ελληνικής οικονομίας με την προϋπόθεση της πολιτικής σταθερότητας και κάλεσε όλους τους δημοκρατικούς πολίτες να συστρατευθούν, να πάρουν μέρος στον προσυνεδριακό διάλογο και να μετάσχουν ενεργά στην πορεία προς το Συνέδριο το οποίο έχει προγραμματιστεί για τα τέλη Ιανουαρίου 2015.

Την εκδήλωση χαιρέτισε με σύντομη ομιλία του, ο  Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Λακωνίας και Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, κ. Λεωνίδας Γρηγοράκος, ο οποίος καλωσόρισε τον κ. Αλευρά στη Σπάρτη, επαινώντας τον για το ήθος, την εντιμότητα και την προσφορά του στο ΠΑΣΟΚ και την Ελλάδα. Στη συνέχεια εξέφρασαν τις απόψεις και τους προβληματισμούς τους, αρκετοί από τους συμμετέχοντες, συμβάλλοντας σε μια γόνιμη και δημιουργική πολιτική συζήτηση. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, κ. Ηλίας Στρατηγάκος, πρώην Γραμματείς του Κινήματος, στελέχη και πολλοί φίλοι της παράταξης από όλη τη Λακωνία. Τον γενικό συντονισμό της εκδήλωσης, είχε ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Λακωνίας, Νίκος Ι. Κουφός.   

Για τη ΝΟΕΣ Λακωνίας

Νίκος Ι. Κουφός