Καρέ συλλήψεων στους νομούς Αργολίδας και Κορινθίας

sillipsi4Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Κρανίδι, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας, ένας 51χρονος, γιατί σε έλεγχο πριν την είσοδο του στο δημοτικό γήπεδο Κρανιδίου,

βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 13 βεγγαλικά, 1 καπνογόνο και 2 κροτίδες. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κρανιδίου.

Σε εξέλιξη οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών, για την εξιχνίαση υπόθεσης απόπειρας ληστείας, η οποία έγινε χθες (30.10.2014) πρώτες πρωινές ώρες, στην Κόρινθο, όταν άγνωστος δράστης, αφού μπήκε σε οικία ηλικιωμένης ημεδαπής, με τη χρήση σωματικής βίας αποπειράθηκε να αφαιρέσει αντικείμενα, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθίας, δύο ημεδαποί ηλικίας 43 και 36 ετών αντίστοιχα, γιατί κατείχαν μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Λουτράκι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, ένας 31χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται ότι προσπάθησε να αφαιρέσει χρήματα από ταμειακή μηχανή καταστήματος, ιδιοκτησίας ημεδαπών, χωρίς ωστόσο να καταφέρει καθώς έγινε αντιληπτός.