Ανακοίνωση Εργαζομένων Νοσοκομείου Μολάων

Το ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Μολάων, με αφορμή δημοσιεύματα που φαίνεται να αποτυπώνουν απόψεις ή αποφάσεις του, ανακοινώνει τα εξής:

-Ουδέποτε μετά την εκλογή και συγκρότησή του σε σώμα (12/5/2014), το ΔΣ έχει προβεί σε κανενός είδους δήλωση ή ανακοίνωση προς τα ΜΜΕ.

-Εάν κάτι τέτοιο συνέβαινε, αυτό θα έφερε αριθμό πρωτοκόλλου, την υπογραφή του προέδρου ή του αντιπροέδρου και του γραμματέα ή του αναπληρωτή γραμματέα καθώς και τη σφραγίδα του Συλλόγου.

-Ακόμα και δημοσιεύματα που προέρχονται από κάποιο από τα μέλη του ΔΣ δεν αντιπροσωπεύουν και την άποψη της πλειοψηφίας του.

Με βάση λοιπόν τα παραπάνω, ό,τι έως τώρα έχει δημοσιευτεί είναι ανακριβές και δεν αποτελεί άποχη του ΔΣ και κατά συνέπεια των εργαζομένων του Νοσοκομείου που στην πλειοψηφία τους εκπροσωπούνται από αυτό.

Οποιαδήποτε επομένως αναφορά στο μέλλον θα πρέπει να βασίζεται σε τεκμηριωμένα έγγραφα και όχι σε μεμονωμένες και προσωπικές απόψεις. Σε διαφορετική περίπτωση επιφυλασσόμαστε κάθε νόμιμου δικαιώματός μας.

Η πρόεδρος              Η γραμματέας
Αρώνη Αδαμαντία     Κανελλάκη Μαρία