Ένα ακόμα τροχαίο δυστύχημα στην Ε.Ο.Σπάρτης – Τρίπολης!

Την Κυριακή το βράδυ στο 27,5 χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Τρίπολης-Σπάρτης, Ι.Χ. επιβατηγό όχημα που οδηγούσε 55χρονος, εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 55χρονου.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Σπάρτης. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής: Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στο 27,5 χλμ. της Ε. Ο. Τρίπολης- Σπάρτης, όταν Ι.Χ.Ε. όχημα εξετράπη και ανετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο οδηγός του, Μ.Μ., ετών 55. Στην επιχείρηση απεγκλωβισμού έλαβαν μέρος τρεις πυροσβέστες με ένα όχημα. Ο ανωτέρω παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης.

Τι είχε προηγηθεί

Τραγικό δυστύχημα έλαβε χώρα χθες το απόγευμα στην Ε.Ο. Τρίπολης – Σπάρτης! Ένα ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο συγκρούστηκε σφοδρά με ταξί, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό μίας 3μελους οικογένειας. Η μητέρα, ο πατέρας και ο 22χρονος γιος άφησαν την τελευταία τους πνοή στο οδόστρωμα και πιο συγκεκριμένα σε ένα δρόμο όπου έχουν προκληθεί αμέτρητα τροχαία ατυχήματα. Ο οδηγός του ταξί, καθώς και η επιβάτις τραυματίστηκαν ελαφρά αποφεύγοντας τα χειρότερα. Στο σημείο έσπευσαν οι αρχές για τις απαραίτητες ενέργειες, ενώ η κυκλοφορία για λίγη ώρα διεξαγόταν με δυσκολία.

Να τονιστεί ότι λίγη ώρα νωρίτερα, άφησε την τελευταία του πνοή και ο καθηγητής Φυσικής Γιάννης Κωστόπουλος, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο στις 31 Ιουλίου στο 25ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Σπάρτης – Τρίπολης, όταν το Ι.Χ. που οδηγούσε συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με φορτηγό ψυγείο. Έκτοτε, νοσηλευόταν στην ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στο Ρίο. Στο ίδιο τροχαίο είχε σκοτωθεί η 53χρονη σύζυγός του.