Συναυλία στη μνήμη του Σ.Καζαντζίδη.Παρούσα η σύζυγός του Βάσω Καζαντζίδη!

Ο Σύλλογος «ΦΙΛΩΝ ΣΤΕΛΙΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ» Νομού Λακωνίας διοργανώνει μεγάλη λαϊκή συναυλία μνήμης και τιμής στο μεγάλο λαϊκό μας βάρδο Στέλιο Καζαντζίδη στο Σαϊνοπούλειο Αμφιθέατρο, την Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 9:00 μ.μ.,

με την ονομασία «1η Μουσική Βραδιά Στέλιου Καζαντζίδη» και συμβολική τιμή εισόδου 5 ευρώ.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μια επιλογή από τα καλύτερα τραγούδια του Στέλιου Καζαντζίδη με ειδική αναφορά στα τραγούδια της ξενιτιάς. Η λαϊκή ορχήστρα του Συλλόγου και οι ερμηνευτές των τραγουδιών μάς εγγυώνται μια αξέχαστη βραδιά!
Εισιτήρια προπωλούνται στο γραφείο του Σαϊνοπουλείου Ιδρύματος, στα σημεία προπώλησης του Πολιτιστικού Καλοκαιριού 2014 και  από τα μέλη του Δ.Σ.. Εισιτήρια θα διατίθενται και την ημέρα της συναυλίας στην είσοδο του Σαϊνοπουλείου Αμφιθεάτρου με την ίδια τιμή.
Την λαϊκή ορχήστρα αποτελούν:
1.Γιώργος Κόκκορης-μπουζούκι
2.Κώστας Βεργυρής-μπουζούκι
3.Κώστας Κατσέτος –πλήκτρα
4.Στράτος Χατζηαναστασίου-κιθάρα
5.Κώστας Φραγκής-μπάσο
6.Νίκος Σταματάκος-κρουστά
Τραγουδούν:
1.Σπύρος Κουτσοβασίλης
2.Φώτης Κωστάκης
3.Κώστας Παπαγεωργίου
4.Στράτης Τριανταφυλλόπουλος
Δεύτερη φωνή: Ειρήνη Χριστοφυλλάκη

Την πρώτη ανοιχτή συναυλία του Συλλόγου θα τιμήσει με την παρουσία της η σύζυγος του αξέχαστου Στέλιου κ. Βάσω Καζαντζίδη.
Το Διοικητικό Συμβούλιο απευθύνει πρόσκληση σε όλους τους φίλους του Στέλιου Καζαντζίδη και του λαϊκού μας τραγουδιού, για να στηρίξουν με την παρουσία τους τη συναυλία αυτή, ώστε να αποτελέσει ένα μοναδικό και κορυφαίο γεγονός για το φετινό Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2014 και για τον τόπο μας!