Αστυνομικό Δελτίο Περιφέρειας Πελοποννήσου

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, ένας 43χρονος ημεδαπός ΡΟΜΑ, γιατί λίγο νωρίτερα αποπειράθηκε να αφαιρέσει χρήματα από κατάστημα ιδιοκτησίας ημεδαπού,

χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει, καθώς έγινε αντιληπτός.

Επίσης, συνελήφθη, χθες και πρώτες πρωινές ώρες, στο Λουτράκι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, ένας 22χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, γιατί λίγο νωρίτερα, μαζί με ακόμα ένα άτομο που αναζητείται, μπήκαν σε οικία ημεδαπού και αφαίρεσαν μία ηλεκτρονική συσκευή.

Παράλληλα, συνελήφθη, χθες (το απόγευμα, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, ένας 40χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητες ηρωίνης και κάνναβης, καθώς και -5- δισκία που εμπίπτουν στη Νομοθεσία για τα ναρκωτικά, τα οποία κατασχέθηκαν.

Επίσης, συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, ένας 44χρονος αλλοδαπός υπήκοος Τουρκίας, γιατί κατείχε ποσότητα κάνναβης, βάρους -11,2- γραμμαρίων, καθώς και πέντε συσκευασίες με καπνό, συνολικού βάρους -496- γραμμαρίων, που δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης, τα οποία κατασχέθηκαν.

Συγχρόνως, συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, δύο (2) ημεδαποί, ένας 31χρονος και μία 35χρονη, γιατί κατείχαν μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Τέλος, συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Ασπρόχωμα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Καλαμάτας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, ένας 31χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αρμενίας, γιατί λίγο νωρίτερα, στον Αντικάλαμο Μεσσηνίας, αποπειράθηκε να διαρρήξει οικία ιδιοκτησίας ημεδαπών, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει, καθώς έγινε αντιληπτός. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Καλαμάτας.